Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

 

Utvecklingspedagog till förskolan

Nu är det möjligt att vara med och starta upp arbetet med utvecklingsteam! Som utvecklingspedagog hos oss möter du en kreativ, inspirerande, lärorik och utmanande vardag på jobbet. Du får kollegor som brinner för utvecklingsarbete och förskolans uppdrag med barnen i fokus. Låter det spännande?

I dagsläget finns det två riktade satsningar. En inom språk ( SOLA) och en inom Digitalisering. De leds av två förskollärare som du kommer att samverka med. Tanken är att på sikt bilda ett utvecklingsteam.

Uppdraget för utvecklingsteamen är att vara en samarbetspart till förskolor och ledningsgrupper i olika utvecklingsprocesser där utgångspunkten är förskolans uppdrag enligt läroplanen. I uppdraget ingår också att ansvara för övergripande processer, både i utbildningsområdet och i hela förvaltningen, såsom fortbildningar, ombudsträffar, nätverk och dylikt. I teamet har du stort utbyte av kollegiet och du förväntas bidra med dina erfarenheter och kunskaper.

Du kommer att vara basplacerad på en av kommunens förskolor och arbeta övergripande viss del av veckan. Vi värnar om ett samtalsklimat där vi kan provtänka och våga utmana oss själva och varandra. Som utvecklingspedagog är det viktigt att vara förankrad i forskning och beprövad erfarenhet.

I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Arbetsuppgifter

Utvecklingspedagogerna arbetar utifrån uppdrag på förskolorna och uppdragen kan handla om allt från lärmiljöer till språkutvecklande arbetssätt och digitalt meningsskapande. I dessa tjänster är det främst fokus på lärmiljöer och kollegialt lärande.
Ditt ansvar är att bygga goda relationer och med stor kompetens och yrkesskicklighet kunna utmana, inspirera och stödja både pedagoger och ledning. Du är en resurs för förskolorna i deras systematiska kvalitetsarbete. Flexibilitet är en förutsättning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen med inriktning mot pedagogik. Har du en fördjupningsutbildning inom det ämnesområde du söker så är det meriterande. Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta på förskola och/eller skola.

Du behöver ha god kännedom om förskolans styrdokument samt hur dessa appliceras i verksamheten. Vi ser att tidigare ledarerfarenhet är meriterande, till exempel att du har lett pedagogiska reflektioner och utvecklingsarbete i förskolan.

För att lyckas i uppdraget behöver du även ha god digital kompetens och mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
2023-01-01
Tillträde
eller tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2022-11-30
Referensnr
A1161186
Antal platser
2

Övrigt

Intervjuer sker löpande och beslut om anställning kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Upplysningar lämnas av

Jessica Åberg
Rektor
0503-35311

Erika Lundberg
Rektor
0503-35178

Karin Blomster
Rektor
0503-35314

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2022-11-30 Till ansökan