Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Timvikarier till Guldkroksskolan 7-9

Våra barn är vår framtid och tillsammans skapar vi framtidens Hjo genom att skapa de bästa förutsättningarna för deras skolgång. Vill du vara med och göra skillnad?

Hjo kommun söker timvikarier till alla ämnen i årskurs 7-9. Våra barn behöver möjlighet till lärande även när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Här hoppas vi att just du vill vara med och skapa en trygg, lärorik och glädjefylld miljö tillsammans med våra barn och unga.

Vi arbetar i centralt belägna lokaler i vår vackra trästadsmiljö. Den anrika stadsparken och miljöer kring Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Här erbjuds du en trivsam arbetsmiljö på en enhet med ca 300 elever. Du har närhet till stadens kärna. Du är ett stenkast från stadens övriga skolor, gym och har handeln runt knuten. Du tar dig med enkelhet fram på cykel.

Som anställd i Hjo kommun erbjuds du organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till rabatterat gymkort på lokala gym,

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling.

Arbetsuppgifter

Timvikarie på Guldkroksskolan 7-9 i olika ämnen.

Kvalifikationer

• Vi söker dig med gymnasiebehörighet.
• Du ska ha viljan och engagemanget att medverka till en trygg och lärorik skolmiljö.
• Du är ett gott föredöme för våra elever.
• Du är över 18 år

Vi kräver belastningsregister i arbete med barn.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Varaktighet
6 månader eller längre
Tillträde
Tillträde enligt behov.
Beskrivning av tidsbegränsning
Timtid.
Ansök senast
2024-04-30
Referensnr
A1129085
Antal platser
1

Övrigt

Till intervjutillfället vill vi du har med dig utdrag ut belastningsregistret.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Upplysningar lämnas av

Johan Östlund
Rektor
johan.ostlund@hjo.se
0503-35188

Sara Flodén
Biträdande rektor
sara.floden@hjo.se
0503-35187

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-04-30 Till ansökan