Välkommen till Hjo kommuns grundskolor

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Skolbarn som springer mot kameran

Nedan kan du läsa om grundskolorna i Hjo kommun.

 • Välkommen till Skutan Förskoleklass

  I nyrenoverade ändamålsenliga lokaler med härliga omgivningar, nära både Stadsparken med Vättern och friluftsområdet Sanna, ligger Skutan med 3 förskoleklasser. Redarvägen 6, före detta Konstskolans lokaler.

 • Välkommen till Fågelås skola F-6

  Fågelås skola ligger i Gate ca 16 km söder om Hjo tätort. Det är en liten skola med ca 60 elever från förskoleklass- åk 6. Skolan har även ett fritidshem som heter Smultronstället och vägg i vägg ligger förskolan Fågelbo där det går ca 25 barn.

 • Välkommen till Guldkroksskolan 1-9

  Guldkroksskolan är centralt belägen i Hjo tätort, och är Hjo kommuns största grundskola. På Guldkroksskolan går ca 660 elever i grundskola och grundsärskola från åk 1-9.

 • Välkommen till Hammarnskolan F-6

  Hammarnskolan ligger i de centrala delarna av Hjo och är en F-6 skola med ca 180 elever. Skolan ligger granne med Naturreservatet Hjoåns dalgång, Hammarns förskola och bostadsområdet Hammarnsjorden.

 • Välkommen till Korsberga skola F-6

  Korsberga skola ligger i Korsberga ca 12 km väster om Hjo tätort och är en liten F-6 skola med ca 65 elever. På skolan finns fritidshemmet, Fladdermusen och granne med skolan ligger också förskolan Björkdungen med ca 50 barn.

Hjälp oss att utveckla och förbättra våra verksamheter genom att lämna synpunkter på verksamheten!