Grundskoleverksamhet i Hjo

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Barn som ligger på golvet med böcker

Hjo kommuns grundskolor har som mål att ge alla elever goda förutsättningar för det livslånga lärandet. Våra grundskolor ska ge elever de kunskaper och redskap de behöver för att utvecklas till trygga och självständiga människor.

Under läsåret 20/21 har ett värdegrundsarbete pågått inom barn och utbildning i Hjo kommun. Arbetet är kopplat till utställningen och boken We have a dream. Vill du läsa mer om arbetet i våra skolor och förskolor så kan du göra det här: Agenda 2030 barns delaktighet.

 • Kalender

  Läsårstider och lovdagar

  Information om Hjo kommuns läsårstider och lovdagar.

 • Tre barn som läser

  Fritidshem

  Hjo kommun erbjuder elever plats i fritidshem i den omfattning som behövs med hänsyn till vårdnadshavares arbete eller studier eller om eleven har ett eget behov.

 • Lunch, mat, sallad

  Skolmat och specialkost

  Måltidsenheten i Hjo kommun har som ambition att leverera goda, näringsriktiga, hållbara och trivsamma måltider. Varje dag serveras alternativrätt, salladsbuffé, bröd samt smör och mjölk i dagens lunch.

 • Skolskjuts skylt

  Skolskjuts

  Hjo kommun ordnar kostnadsfri skolskjuts för elever i förskoleklass, grundskolan och grundsärskolan under förutsättning att vissa villkor uppfylls.

 • Synpunkten

  Hjälp oss att utveckla och förbättra våra verksamheter genom att lämna synpunkter på verksamheten!