Aktuella grupper på Dialogen

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Här kan du läsa mer om och anmäla dig till våra olika grupper. Vi tar emot intresseanmälningar löpande och kontaktar dig när en ny gruppstart är aktuell.

En del grupper genomförs i samarbete med våra grannkommuner Tibro och Karlsborg.

Färgplatta

ABC är ett föräldrautbildningsprogram för att förbättra kommunikationen mellan föräldrar och barn. Träffarna riktar sig till dig som har barn i åldrarna 3-12 år och som vill hantera bråk och konflikter mer framgångsrikt eller bara vill förbättra relationen till dina barn.

Vägskylt med två pilar med texterna "tillbaka" åt ena hållet och "framåt" åt andra hållet.

Upplever du att du har bekymmer med alkohol, narkotika eller spel om pengar? För dig erbjuder vi en grupp i återfallsprevention som ska hjälpa dig att undvika återfall i risk- eller missbruk. Gruppen vänder sig till dig som har varit nykter eller drogfri i åtminstone ett par veckor, detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av behandlingen.

Personer sitter på stolar i en ring. I förgrunden syns en persons händer som gestikulerar.

Har någon i din närhet problem med alkohol, narkotika eller spel? Som anhörig kan du få råd och stöd i hur du kan hantera detta och hur du kan stödja någon annan till förändring. Vi erbjuder stöd både i grupp och individuellt.