Aktivitetskatalogen

Två barn cyklar mountainbike i Högaliden.

För att lättare kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden finns Aktivitetskatalogen - en digital katalog där information om så gott som alla fritidsaktiviteter i Hjo har samlats.

Aktivitetskatalogen är till för att barn, ungdomar och vuxna som bor i Hjo lättare ska kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden. Det är många aktörer som tillsammans erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Hjo kommun har samlat in och sammanställt informationen. Katalogen finns endast digitalt och uppdateras inför varje hösttermin.

Läs Aktivitetskatalogen här

Aktiviteterna i katalogen är indelade i kategorierna Hembygd, Hjälpa till, Hos kyrkorna, I naturen, Konst och kultur, Lära och läsa, Musik, Rörelse, Skapa och Träffas. För varje aktivitet finns kontaktuppgifter för den som vill vill veta mer och ibland hänvisas till en hemsida för mer information. Förhoppningen är att fler ska upptäcka aktiviteter de tycker om, kanske något att göra mer av eller varför inte prova något helt nytt!

Vi hoppas även att Aktivitetskatalogen kan bidra till att de ideella föreningarna och organisationerna växer med både deltagare, funktionärer, ledare, tränare och andra som kan hjälpa till med verksamheten. Alla behöver alltid fler som kan hjälpa till!