Boka lokal

Telefon
0503-35016

Telefontider
Mån, tis, tors, fred kl. 08.30-12.00

E-post
bokalokal@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1B

Postadress
544 30 Hjo

Kontakter

Det finns flera sätt att boka lokal på. Du kan göra en webb-bokning eller kontakta lokalbokningen på telefon eller mejl.

Öppettider idrottslokaler

Från vecka 35 öppnar Guldkrokshallen helt igen och säsongens bokningar för 2022-2023 drar igång. 

Skolornas idrottshallar är öppna till och med 9 juni 2022 och öppnar åter när höstterminen startar vecka 34. Dock är Guldkroksskolans gymnastiksal stängd på grund av renovering. Byggprojektet har påbörjats i augusti 2022 och ska vara färdigställt till den 31 maj 2023.

Här hittar du instruktion för användning av passerkort och taggar: Passerkort och taggar.

Bokningsförfrågan via webb-bokning

Du kan skicka en förfrågan via vår webb-bokning. Du fyller i alla uppgifter på sidan och trycker på "skicka". Du får svar via mejl eller telefon inom någon dag. Du får också en bokningsbekräftelse med hyresregler om var du kan hämta nycklar, passerkort eller proxyknapp till den lokal du har bokat.

OBS! Bokningsförfrågan inte är en bokning. Din bokning gäller när du fått en bekräftelse från lokalbokningen antingen via mejl, sms eller telefon.

Kontakta lokalbokningen

Du kan också mejla eller ringa lokalbokningen för att boka. Välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar, eller vill komma och titta på en lokal.

Lokalbokningens telefontider är måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 8.30 - 12.00, onsdagar stängt.

Telefon: 0503-350 16

Mejl: bokalokal@hjo.se

Hur gör jag en bokningsförfrågan?

  1. Klicka här för att komma till bokningsförfrågan: Bokningsförfrågan

  2. Välj ”Grupp med objekt” och markera ”Normal”. Då kommer alla lokaler upp som du kan göra en bokningsförfrågan på via webben.

  3. Kryssa i den lokal du är intresserad av, välj vilket datumintervall du vill göra sökningen i, och tryck ”Starta sökning”. Du kan också välja om du vill se lediga tider i ett schema eller som en lista.

  4. När du hittat en lokal och en tid som passar så kan du göra en bokningsförfrågan. Det gör du genom att ställa markören på aktuellt fält för dag och klicka. Då kommer en ny flik upp som heter "Förfrågan". Där fyller du i alla uppgifter.

  5. Tryck på "Sänd förfrågan" längst ner. Nu är bokningsförfrågan skickad till bokalokal@hjo.se lokalerna.

Här kan du läsa mer om nya personuppgiftslagen: GDPR

Övrig info:

Om fel uppstår gällande el/vatten/värme kontaktas kommunens växel 0503-350 00 vardagar. Kvällar och helger, vid akuta fel, kontaktas Hjo Energi på journummer 0705 6120 05.