Boka lokal

Telefon
0503-35016

Telefontider
Mån-fred kl. 08.30-12.00

E-post
bokalokal@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1B

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Här hittar du information om hur du kan boka lokaler.

Det finns flera sätt att boka lokal på. Du kan göra en webb-bokning, eller kontakta lokalbokningen på telefon eller mejl.

Bokningsförfrågan via webb-bokning.

Du kan skicka en förfrågan via vår webb-bokning. Du fyller i alla uppgifter på sidan och trycker på "skicka". Du får svar via mejl eller telefon inom någon dag. Du får också en bokningsbekräftelse med hyresregler om var du kan hämta nycklar, passerkort eller proxyknapp till den lokal du har bokat.

OBS! Bokningsförfrågan är inte en bokning. Din bokning gäller när du fått en bekräftelse från lokalbokningen antingen via mejl, sms eller telefon.

Kontakta lokalbokningen

Du kan också ringa eller mejla lokalbokningen för att boka. Välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar, eller vill komma och titta på en lokal.

Lokalbokningens telefontider är måndag - fredag klockan 8.30 - 12.00

Telefon 0503-35016, mejl bokalokal@hjo.se

Passerkort, taggar och nycklar går bra att hämta i Kulturkvarterets reception som vanligt på Kulturkvarterets öppettider.

Hur gör jag en bokningsförfrågan?

  1. Klicka här för att komma till bokningsförfrågan

  2. Välj ”Grupp med objekt” och markera ”Normal”. Då kommer alla lokaler upp som du kan göra en bokningsförfrågan på via webben.

  3. Kryssa i den lokal du är intresserad av, välj vilket datumintervall du vill göra sökningen i, och tryck ”Starta sökning”. Du kan också välja om du vill se lediga tider i ett schema eller som en lista.

  4. När du hittat en lokal och en tid som passar så kan du göra en bokningsförfrågan. Det gör du genom att ställa markören på aktuellt fält för dag och klicka. Då kommer en ny flik upp som heter "Förfrågan". Där fyller du i alla uppgifter.

  5. Tryck på "Sänd förfrågan" längst ner. Nu är bokningsförfrågan skickad till bokalokal@hjo.se lokalerna.

  6. Här kan du läsa mer om nya personuppgiftslagen GDPR

Övrig info:

Här hittar du taxor och avgifter som pdf.

Prioriteringsordning vid bokning av hallar.

Manual för ljud och ljus på Lilla Park.

Instruktion för användning av passerkort och taggar.

Här nedan kan du läsa om några av våra lokaler