Boka lokal

Telefon
0503-35016

Telefontider
Mån-fred kl. 08.30-12.00

E-post
bokalokal@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1B

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Här hittar du information om hur du kan boka lokaler. Det finns flera sätt att boka lokal på. Du kan göra en webb-bokning, eller kontakta lokalbokningen på telefon eller mejl.

Bokningsförfrågan via webb-bokning.

Du kan skicka en förfrågan via vår webb-bokning. Du fyller i alla uppgifter på sidan och trycker på "skicka". Du får svar via mejl eller telefon inom någon dag. Du får också en bokningsbekräftelse med hyresregler om var du kan hämta nycklar, passerkort eller proxyknapp till den lokal du har bokat.

OBS! Bokningsförfrågan är inte en bokning. Din bokning gäller när du fått en bekräftelse från lokalbokningen antingen via mejl, sms eller telefon.

Guldkrokshallen, tennishallen och skolornas gymnstiksalar är åter bokningsbara från och med 31 augusti och följande gäller:

I övrigt ska alla följa folkhälsomyndighetens rekommendationer här.

Kulturkvarteret, Park och Lilla Park öppnar upp till viss del för bokning. 

Föreningar, organisationer och företag kommer ges möjlighet att göra bokningar på Park och Lilla Park. För privatpersoner kvarstår dock beslutet om att det inte går att göra bokningar.

Tillsvidare gäller begränsning på 50 personer för alla bokningar och alla som bokar ska följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning.

Kontakta lokalbokningen

Du kan också ringa eller mejla lokalbokningen för att boka. Välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar, eller vill komma och titta på en lokal.

Lokalbokningens telefontider: måndag - fredag klockan 8.30 - 12.00 

Telefon 0503-35016, mejl bokalokal@hjo.se

Passerkort, taggar och nycklar går bra att hämta i Kulturkvarterets reception som vanligt på Kulturkvarterets öppettider.

Hur gör jag en bokningsförfrågan?

  1. Klicka på länken bokningsförfrågan

  2. Välj ”Grupp med objekt” och markera ”Normal”. Då kommer alla lokaler upp som du kan göra en bokningsförfrågan på via webben.

  3. Kryssa i den lokal du är intresserad av, välj vilket datumintervall du vill göra sökningen i, och tryck ”Starta sökning”. Du kan också välja om du vill se lediga tider i ett schema eller som en lista.

  4. När du hittat en lokal och en tid som passar så kan du göra en bokningsförfrågan. Det gör du genom att ställa markören på aktuellt fält för dag och klicka. Då kommer en ny flik upp som heter "Förfrågan". Där fyller du i alla uppgifter. (Här kan du läsa mer om nya personuppgiftslagen - GDPR)

  5. Tryck på "Sänd förfrågan" längst ner. Nu är bokningsförfrågan skickad till bokalokal@hjo.se lokalerna.

Övrig info:

Här hittar du alla lokalers taxor och avgifter som pdf.

Prioriteringsordning vid bokning av hallar.

Manual för ljud och ljus på Lilla Park.

Här nedan kan du läsa om några av våra lokaler