Bokningsbara utomhusytor

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Kommunen har ett antal utomhusytor för uthyrning som passar flera olika aktiviteter och ändamål. Här kan du läsa mer om Hjo Stadspark, Samskoleparken och marknadsbodarna.

Marknadsbodar

Hjo kommun har tre mindre marknadsbodar som går att boka. Under sommaren står dessa uppställda i hamnområdet och under vintern står de på torget.

Hjo Stadspark och utomhusscen

I Hjo Stadspark finns flera ytor som går att boka för olika typer av aktiviteter och evenemang. Här hittar du en karta över bokningsbara områden i Stadsparken.

Utomhusscenen som ligger i den norra delen av parken passar för flera olika evenemang. Vid scenen finns tillgång till el.

Scenen är 8 m lång och 7 m djup (56 kvm). 

Om du behöver parkbänkar vid ett evenemang meddelar du det när du bokar.

Samskoleparken

Samskoleparken ligger i direkt anknytning till Kulturkvarteret i Hjo och passar till flera olika typer av evenemang. För att boka Samskoleparken behöver du skicka ett mail till bokalokal@hjo.se

Övriga utomhusytor

Vid evenemang i centrum är det möjligt att boka hamnparkeringen, Hamngatan, Regeringsgatan, Fisktorget, Kyrkogatan och Stora torget. Det kostar inget att boka men kostnader kan tillkomma för till exempel polistillstånd och avstängning av trafik. Läs mer om att arrangera ett evenemang. För att boka en utomhusyta behöver du skicka ett mail till bokalokal@hjo.se