Arbeta hos oss

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Vill du vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla Hjo kommun?

Hjo är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Hjos största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter hjoborna i livets alla skeden.

Hjo kommun är en offensiv organisation som ständigt utvecklar sin verksamhet. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling.

Du kan vara med och påverka det som sker så att dem vi jobbar för, hjoborna, de som arbetar här samt våra besökare, blir nöjda och uppskattar det vi gör.

 • Att arbeta på Hjo Kommun

  Vill du vara med och utveckla framtidens Hjo? Är det viktigt för dig att skapa goda relationer? Vill du ha ett jobb att utvecklas i och trivas med? Tycker du att det är viktigt att hjälpa andra?

 • En barngrupp är på utflykt och sitter uppradade på en bänk i reflexvästar.

  Bemanningsenheten

  Bemanningsenheten i Hjo kommun förmedlar vikariat inom Vård och Omsorg samt Barn och Utbildning. Bemanningsenheten har en samlad bild över alla vikarier och deras kompetens samt vet vilka som finns att tillgå när behov uppstår.

 • Lediga jobb

  Välkommen att söka jobb hos oss!

 • Glada barn och ungdomar ler in i kameran en solig dag.

  Feriepraktik

  Här kan du läsa mer om feriepraktik i kommunens verksamheter och föreningar. Du kan ansöka om feriepraktik från året du fyller 15 år till om med året du fyller 18 år.