Att arbeta på Hjo Kommun

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Vill du vara med och utveckla framtidens Hjo? Är det viktigt för dig att skapa goda relationer? Vill du ha ett jobb att utvecklas i och trivas med? Tycker du att det är viktigt att hjälpa andra?

Att arbeta i en kommun innebär att arbeta i demokratibranschen. Denna bygger på öppenhet och delaktighet. Vi som jobbar i Hjo kommun går till jobbet för att arbeta för staden Hjo med omnejd och för Hjoborna. Genom vår värdegrund – Det goda mötet - bidrar vi som arbetar i Hjo kommun till att uppfylla visionen – I Hjo skapar vi framtiden tillsammans. Oavsett i vilken av kommunens olika verksamheter man arbetar så är man som kommunanställd stolt över att vara med och utveckla samhället, verksamheten och individer.

Varje dag arbetar våra medarbetare med att utbilda barn och unga, hjälpa äldre, hålla rent och fint på våra gator och torg, ordna aktiviteter och kulturevenemang för invånare och besökare, göra så att parkerna blommar, att turister trivs och att invånare och företagare får den service de behöver.

Trygg arbetsgivare som månar om vår personal

Hjo kommun är trots sin litenhet en stor och trygg arbetsgivare som månar om personalen. Vår storlek innebär att du får en inblick och förståelse för hela vårt uppdrag. Vi har närmare 100 yrkeskategorier och drygt 700 tillsvidareanställda medarbetare. Du kan jobba i något av våra fem verksamhetsområden: Barn och utbildning, Vård och omsorg, Samhällsbyggnad samt Kultur, turism och fritid, Arbete och socialtjänst eller inom staben, som lärare, sjukgymnast, socialsekreterare, ekonom, fritidsledare, undersköterska, personalhandläggare och mycket mer.

De kommande åren är det många av våra medarbetare som går i pension och vi behöver nya engagerade medarbetare. Vi hoppas att du vill bli en av dem som utvecklar kommunen och skapar en bra vardag för invånare, besökare och företag.

Välkommen till oss!