Energi- och klimatrådgivning

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Glödlampa

Kontakta kommunens energi- och klimatrådgivare om du eller ditt företag har frågor om energi. Kostnadsfri rådgivning som kan leda till minskade kostnader och en bättre miljö!

Rådgivningen nås via e-post och telefon och är kostnadsfri. Vi vänder oss till företag, organisationer och privatpersoner och ger råd om energieffektivisering, elförbrukning, uppvärmning och mycket annat.

På Energimyndighetens hemsida finns mycket nyttigt inom energi och klimat.

Energi- och klimatrådgivare

Thomas Bengtsson arbetar som Energi- och klimatrådgivare i kommunen. Thomas har lång erfarenhet av energifrågor, framför allt inom process- och tillverkningsindustri, men även inom energisystem för större fastigheter och privatvillor.

Tveka inte att kontakta honom för ett kostnadsfritt besök i er verksamhet, det är alltid nyttigt att låta nya ögon se och att ha ett bollplank att förutsättningslöst diskutera med. Rådgivaren bedriver inte tillsyn eller rapporterar vidare dina val, utan det handlar bara om opartisk rådgivning. Beslut om val av energislag/åtgärd är alltid den rådfrågandes eget!

Nybyggnation

Går du i byggtankar? Titta in på Energimyndighetens hemsida, där finns bra information att hämta. 

Energikontoret Skåne har gett ut en bok "Att bygga energieffektivt". I den finns mycket kunskap att hämta, även för dig som inte har energin i fokus.

Kontakta gärna kommunens Energi- och klimatrådgivare för fördjupad diskussion, det kan göra att du undviker onödiga fel i byggprocessen.