Energi- och klimatrådgivning

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Kontakter

glödlampa och miniräknare

Kontakta kommunens energi- och klimatrådgivare om du eller ditt företag har frågor om energi. Kostnadsfri rådgivning som kan leda till minskade kostnader och en bättre miljö!

Energi- och klimatrådgivare

Thomas Bengtsson arbetar som Energi- och klimatrådgivare i kommunen. Thomas har lång erfarenhet av energifrågor, framför allt inom process- och tillverkningsindustri, men även inom energisystem för större fastigheter och privatvillor. Rådgivningen nås via e-post och telefon och är kostnadsfri. Vi vänder oss till företag, organisationer och privatpersoner och ger råd om energieffektivisering, elförbrukning, uppvärmning och mycket annat.

Tveka inte att kontakta honom för ett kostnadsfritt besök i er verksamhet, det är alltid nyttigt att låta nya ögon se och att ha ett bollplank att förutsättningslöst diskutera med. Rådgivaren bedriver inte tillsyn eller rapporterar vidare dina val, utan det handlar bara om opartisk rådgivning. Beslut om val av energislag/åtgärd är alltid den rådfrågandes eget!

Thomas Bengtsson, energirådgivare nås på mail energiradgivare@hjo.se  eller tel 0705 310324.

Nybyggnation

Går du i byggtankar? På Energimyndighetens hemsida finns mycket nyttigt inom energi och klimat.

Energikontoret Skåne har gett ut en bok "Att bygga energieffektivt". I den finns mycket kunskap att hämta, även för dig som inte har energin i fokus.

Kontakta gärna kommunens Energi- och klimatrådgivare för fördjupad diskussion, det kan göra att du undviker onödiga fel i byggprocessen.