Lediga bostäder och  tomter

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

I Hjo kommun har du goda möjligheter att hitta den boendeform som passar dig bäst, oavsett om du vill bo i villa eller i lägenhet.

Det finns ingen bostadsförmedling i Hjo. Men på vår sida Kontaktuppgifter till fastighetsförvaltare i Hjo finns listor över hyresvärdar, fastighetsmäklare och bostadsrättsföreningar.

Hjo kommun äger mark som är detaljplanerad för såväl bostäder som verksamhet. De senaste åren har vi förberett ett antal områden för bostadsbebyggelse och verksamhet genom att anlägga grönområden, gator samt vatten- och avloppsnät. Här kan du läsa mer om tomter och mark som finns tillgänglig för försäljning.

Villatomter Hjo Kommun

Vi håller nu på med en ny detaljplan på Knäpplan och detta område kommer att ligga söder om Knäpplan västra. Vi räknar med att tomterna kommer att vara byggklara vintern 24/25.

Lundby västra

Det släpps nu 17 nya tomter på Lundby västra (Hjo Söder 6:1), området bakom Estrid Ericsonskolan.

Dessa är klara för försäljning. Här kan du läsa mer om och boka lediga tomter!

Om du inte redan står i vår tomtkö kan du anmäla dig via vår e-tjänst på den här sidan.

Mark för industri och handel

Hjo kommun äger mark som är detaljplanerad för såväl bostäder som verksamhet. De senaste åren har vi förberett ett antal områden för bostadsbebyggelse och verksamhet genom att anlägga grönområden, gator samt vatten- samt avloppsnät. Här nedan kan du läsa mer om tomter och mark som finns tillgänglig för försäljning.

Planlagd mark för industri och handelsändåmål finns främst på industriområdet i den norra delen av Hjo tätort. Det finns även mark på området som gränsar till Hem och Hobby samt vid Frendo.

  • Kontaktuppgifter till fastighetsförvaltare i Hjo

    I Hjo finns det många valmöjligheter för den som lägger stor vikt vid sitt boende. Det finns möjlighet att bo i en unik trästadsmiljö, sjönära med utsikt över Vättern eller kanske ute på landet med närhet till naturen. Här kan du säkert hitta en bostad som passar just dig!