Bemanningsenheten

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Barn i reflexvästar sitter på en rad på en bänk

Bemanningsenheten i Hjo kommun förmedlar vikariat inom Vård och Omsorg samt Barn och Utbildning. Med hjälp av datasystemet Time Care Pool organiseras arbetsplatsernas bemanningsbehov.

Bemanningsenheten har en samlad bild över alla vikarier och deras kompetens samt vet vilka som finns att tillgå när behov uppstår.

Vill du jobba inom förskola, skola eller fritids? Fyll i blankett för intresseanmälan. Vid behov och intresse kommer ansvarig chef/skolexpeditionen att kontakta dig.

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg

För att kunna bli anställd inom LSS, barnomsorg och skola behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret, som Polisen ansvarar för. Tänk på att det kan ta upp till två veckor att få hem utdraget så beställ ett i samband med intresseanmälan.

När du blivit anställd och genomgått introduktion meddelar ansvarig chef/skolexpeditionen till Bemanningsenheten att du är klar för tjänstgöring. Som timvikarie får du ett inlogg till Time Care Pool där du lägger in hur du finns tillgänglig för arbete. Du får hjälp igång med systemet av Bemanningsenheten.