Bemanningsenheten

Telefon
0503-35212

Telefontider
Mån-fre kl. 06.30-9.00, kl. 14.00-15.30, Helgdagar kl. 06.30-11.00

E-post
bemanningsenheten@hjo.se

Besöksadress
Torggatan 2

Postadress
544 81 Hjo

En barngrupp är på utflykt och sitter uppradade på en bänk i reflexvästar.

Bemanningsenheten i Hjo kommun förmedlar vikariat inom Vård och Omsorg samt Barn och Utbildning. Bemanningsenheten har en samlad bild över alla vikarier och deras kompetens samt vet vilka som finns att tillgå när behov uppstår.

Förskola, skola och fritids

Du som vill arbeta som timavlönad inom förskola, skola och fritids kan göra en intresseanmälan via blanketterna i länklistan på den här sidan. 

Vård och omsorg

Du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg kan ansöka under lediga jobb eller genom att klicka på "Här ansöker du om tim- och semestervikariat inom vård och omsorg" på den här sidan.

Utdrag ur belastningsregistret

För att kunna bli anställd inom LSS, barnomsorg och skola behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret, som Polisen ansvarar för. Tänk på att det kan ta upp till två veckor att få hem utdraget så beställ ett i samband med intresseanmälan.

Bemanningsenheten

När du blivit anställd och genomgått introduktion meddelar ansvarig chef/skolexpeditionen bemanningsenheten att du är klar för tjänstgöring. Som timvikarie får du ett inlogg till Time Care Pool där du lägger in hur du finns tillgänglig för arbete. Bemanningsenheten hjälper dig att lära dig systemet.