Näringslivsgalan Guldhjärtat

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Kontakter

Näringslivsgalan Guldhjärtat 2023 gick av stapeln den 11 maj på Grebbans nöjesrestaurang. Priser delades ut till årets företagare, årets besöksnäringsföretag, årets tillväxtbolag, årets gröna näringar, årets marknadsförare, årets nyföretagare, årets handlare, det goda exemplet samt guldhjärtat.

Guldhjärtat är en ny paketering av det som tidigare hette Hjo Näringslivsgala. Målet är att galan ska vara en av flera plattformar där näringslivet kan träffas, vid sidan av till exempel företagsfrukostar, näringslivsråd och företagsbesök. Under galan samlas vi för att fira alla fina prestationer, nätverka och umgås under mer avslappnade former. 

Under kvällen bjöds det på mingel i vårsolen och därefter varvades prisutdelningar med den lokalt producerade maten och musikunderhållning. 

Det var en riktigt go stämning där alla såg ut att ha en riktigt trevlig kväll. När jag stannade upp lite och bara tittade och lyssnade så hördes ett härligt sorl med massa samtal och skratt som avlöpte varandra vid vartenda bord i lokalen, säger näringslivsutvecklare Christian Johansson. 

Guldhjärtat till Almnäs bruk

Guldhjärtat ett pris som lyder under kriterierna: Priset delas ut till en person eller organisation som genom sina gärningar gjort något extra som gör Hjo till en bättre stad/plats och som agerar som en sann förespråkare och ambassadör för Hjo i sina kontakter med omvärlden. 

Årets vinnare av Guldhjärtat blev Almnäs bruk. Med varsam hand, envishet och känsla för långsiktig hållbarhet har de utvecklat en lokal mattradition till en nutida produkt i världsklass. Under året fick osten Wrångebäck skyddad ursprungsbeteckning och spelar nu i samma division som Parmaskinka, Champagne, Kalix löjrom och Bourdeauxvin.

Pristagare

Årets Företagare

Grävfirma Jan Lundblad AB

Årets Besöksnäringsföretag

Hjo Camping

Årets Tillväxtbolag 

Hjo Bygg & Anläggning AB

Årets Gröna näringar

Familjen Indebetou

Årets Marknadsförare

Hjo installation AB

Årets Nyföretagare 

Delicatezza Bianca

Årets Handlare

Emils Cyckel & Sport 

Det goda exemplet

Josef Kihlberg AB 

Guldhjärtat

Almnäs Bruk AB