Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

 

Timanställda funktionsstöd

Vill du få möjligheten att göra det lilla extra för en grupp individer som behöver din support för att få en värdefull vardag? Vi söker nu timanställda som vill arbeta inom funktonsstöd. Alla medarbetare i Hjo kommun arbetar för att skapa en värdefull vardag för våra ca 9 200 invånare. Vi har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som verkar och vistas här. I den här rollen kan du via det goda mötet göra verklig skillnad.

Som timanställd inom funktionsnedsättning utgår du från brukarens behov och arbetsplatsen kan vara varierande. Du anställs av Hjo kommuns Bemanningsenhet men ingår i socialtjänstens individ och familjeenhet.
Vi söker vikarier till följande delar av vår organisation.

Funktionsnedsättning:
• Personlig assistans
• Gruppbostad
• Korttidsverksamhet för barn och unga
• Dagverksamhet
• Boendestöd
• Stödboende

Arbetsuppgifter

Arbete inom funktionsstöd innebär att arbeta med personer som har en funktionsnedsättning och behöver stöd i vardagen, antingen i det egna hemmet (personlig assistans, boendestöd), dagligverksamhet eller på gruppbostad.

Som timanställd gör du skillnad i den enskildes vardag genom att erbjuda service, stöd, vård och omsorg med god kvalitet och gott bemötande. Stödet som erbjuds är personligt utformat utifrån individen och arbetsplatsens behov. I arbetet ingår också insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysio- och arbetsterapeut. Vi arbetar med genomförandeplaner och rådande LSS lagstiftning. Målet att ge brukarna möjlighet att leva ett så självständigt och värdefullt liv som möjligt.

Arbetet består av både kväll, dag, helg, natt och dygn-pass.

Kvalifikationer

För att arbeta inom vård och omsorg behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket. Det krävs kunskaper i både tal och skrift för att kunna utföra vårddokumentation, ta emot medicindelegering samt kommunicera med brukare.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. För att passa för arbetet ser vi att du är social, lyhörd, kan jobba självständigt och i grupp. Du ska ha brukarens behov i centrum och ha ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor.

Vi ser att du:
• Har fyllt 18 år
• Har slutfört gymnasiet. Meriterande med inriktning barn och fritid funktionsstöd eller vård och omsorg.
• Arbetstillstånd
• Till vissa av våra verksamheter har B-körkort.

Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande. Om du blir kallad till intervju önskar vi se ID-handling, gymnasiebetyg, samt referenser. För att kunna jobba på korttidsverksamheten för barn och unga så krävs det belastningsregister.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-04-01
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Beskrivning av tidsbegränsning
Anställning per timme
Ansök senast
2024-03-31
Referensnr
A1260004
Antal platser
1

Övrigt

För att kvalitetssäkra våra rekryteringar tas ansökan emot via Visma Recruit i länken. Vi tar ej emot CV via mejl eller post.

Upplysningar lämnas av

Katerina Mesi
katerina.mesi@hjo.se
050335232

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-03-31 Till ansökan