Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Semestervikarie till hemvården

Vi söker sommarens omsorgsstjärnor till Hemvården.

Här får du Sveriges viktigaste sommarjobb. Vi lyser upp i många människors hem och får livet att fungera för dem som vill och kan bo kvar på sin trygga plats i livet.

Vi har en arbetsdag som varierar både i arbetsuppgifter, möten och plats. Våra kollegor är kompetenta och modiga. Vi arbetar främst självständigt, vi får mandat att lita till vår egen kompetens och skicklighet i mötet med medborgaren. Vi har ett team med undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal att luta oss mot när vi behöver.

Ett sommarjobb i hemvården innebär varierande arbetstider vilket ger fler tillfällen till härliga stranddagar utan att ge avkall på din inkomst.

Bonus:
Du som jobbar hos oss i sommar har möjlighet att få bonus. Har du dessutom arbetat hos oss tidigare somrar kan du få ännu mer för din insats.

Utöver detta har du tillgång till rabatterat gymkort på lokala gym och 6% av din lön avsatt i tjänstepension.

Tillsammans kan vi skapa en fin sommar för Hjo kommuns äldre.

Arbetsuppgifter

Arbetet utförs i medborgarens hem. Du får vara med om både svåra saker och fina stunder. Vi är med och handlar, städar, tvättar, diskar, planerar, lagar mat, stöttar, sköter hygien, aktiverar, engagerar, vårdar och räddar liv.

Det här är ett jobb där medmänsklighet gör dig bäst på jobbet, en merit som är värdefull på allas CV.

Kvalifikationer

Det här arbetet passar dig som har behov av tempo och rörelse under din arbetsdag, du tycker det är härligt att byta miljö. Du trivs med att förlita dig till din kunskap och arbeta lösningsorienterat och självständigt med dina medborgare. Samtidigt som du kan samarbeta med kollegor för att ge god vård och omsorg.

Du får introduktion och vägledning in i ditt sommarjobb. Det viktiga är att du har rätt inställning.

Vi har dock krav på att du:
• Är 18 år vid anställningens början.
• Är medveten om att en del av arbetet handlar om att ge personnära vård. Du förväntas bemöta individen framför dig med värdighet och respekt vid toalettbesök, dusch och övriga hygienbestyr.
• Du vill arbeta med människor.

Det är meriterande med:
Vård och omsorgsutbildning
B-körkort ( vissa områden går att ta sig till med cykel).

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tillträdesdatum
2024-05-01
Tillträde
Vi ser gärna att du börjar som timvikarie innan sommaren. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2024-04-28
Referensnr
A1282871
Antal platser
10

Övrigt

För att din ansökan ska räknas som fullgod ber vi dig söka via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, inte per telefon, mail eller post.

Är du under 18 år missa inte vår feriepraktik.

I Hjo kommun har vi en önskan om att se utdrag från belastningsregistret. Det är enkelt ordnat via mobilen idag. För anställning med benämning undersköterska behöver vi se intyg från socialstyrelsen om skyddad yrkestitel.

Upplysningar lämnas av

Katerina Mesi
Bemanning och rekryteringspartner
0503-352 32

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-04-28 Till ansökan