Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Slöjdlärare

Vi söker slöjdlärare till åk F-6 med grundplacering på Guldkroksskolan.

Våra barn är vår framtid och tillsammans skapar vi framtidens Hjo genom att skapa de bästa förutsättningarna för deras skolgång. Vill du vara med och göra skillnad?

I Hjo kommun är det alltid nära till skolan. Vi vill att alla elever, vårdnadshavare och personal som kommer till Guldkroksskolan ska känna sig välkomna. Alla elever ska känna att vi vuxna finns där för dem. Vi arbetar för att var och en ska känna sig trygg och respekterad för den de är. Vi strävar också efter att varje elev ska utmanas och utvecklas utifrån sina förutsättningar och behov. Vi har en nyrenoverad utegård som erbjuder en trevlig och trygg miljö som vi hoppas stimulerar kreativitet och lärande.

Som anställd i Hjo kommun erbjuds du organiserade friskvårdsaktiviteter, möjlighet till rabatterat gymkort på lokala gym samt ett val mellan friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Du har 6% av din lön avsatt till tjänstepension. Tjänsten avser ferieanställning.

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling.

Arbetsuppgifter

Som slöjdlärare i Hjo kommun förväntas du delta och bidra till utvecklingen av slöjdämnet både i skolans arbetslag och i det arbetslag som du tillsammans med övriga slöjdlärare i kommunen ingår i. Du förväntas undervisa i enlighet med läroplanen i ämnet slöjd trä och metall på flera av våra grundskolor i åk F-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare med behörighet att undervisa i trä och metallslöjd. Förutom den formella kompetensen kommer stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-08-12
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse inför HT-24. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.
Ansök senast
2024-05-15
Referensnr
A1291872
Antal platser
1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Upplysningar lämnas av

Lina Eriksson
Rektor Guldkroksskolan F-6
0503-351 72

Jonas Bergström
Biträdande Rektor
050335166

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-05-15 Till ansökan