Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Timvikarie till vård och omsorg

Att arbeta som timvikarie i Hjo kommun innebär flexibilitet i att kunna arbeta när du är tillgänglig. Vi har konkurrenskraftig timlön och förmåner så som rabatterat gymkort på lokala gym i Hjo. Du blir introducerad i ett område och välkomnas in i arbetsgruppen på enheten. När du känner dig trygg kan vi öppna möjligheten för att jobba över fler enheter. En chans att öka din kompetens och även ge mer flexibilitet i arbetstillfällen.

I Hjo kommun är vi i framkant vad gäller teknologi inom vård och omsorg. Vi arbetar också för att Stjärnmärka ett av våra särskilldaboenden och dess anställda via Demenscentrum. Vi vill att vården och omsorgen är mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för.

Du blir anställd under Bemanningsenheten med Håkan Svensson i spetsen men har mycket kontakt med dina chefer på respektive enhet. Du får tillgång till lönesystem och bokningssystem. Vi håller i APT via Bemanningsenheten.

Du kan läsa mer om respektive enhet i länken nedan.

Var med och bygg din och Hjo kommuns framtid tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Ett arbete inom vård och omsorg och funktionsstöd kan utföras både i medborgarens hem, på ett särskilt boende eller dagverksamhet. Här varierar arbetet beroende på arbetsplats men i grunden får du vara med om både svåra saker och fina stunder. Om sjukdom och om glädje. Vi är med och handlar, städar, tvättar, diskar, planerar, lagar mat, stöttar, sköter hygien, aktiverar, engagerar, vårdar och räddar liv dygnet runt. Här har du möjlighet att lägga grunden för en erfarenhet som är värdefull oavsett vilken karriärväg du väljer i framtiden nämligen det goda mötet med människan och att arbeta tillsammans med medborgare, kollegor och arbetsgivare. Här blir du bäst på jobbet genom att visa medmänsklighet.

Kvalifikationer

Du som söker behöver ha:

• Ett stort intresse för att arbeta med människor
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• Grundläggande datorvana
Du behöver också vara trygg och stabil i dig själv samt vara lyhörd inför andras behov och önskemål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är en stor fördel om du har:

• Omvårdnadsutbildning eller är under utbildning
• Körkort

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-06-02
Tillträde
Tillträde omgående enligt överenskommelse och i mån av introduktionstillfällen.
Ansök senast
2024-05-31
Referensnr
A1272618
Antal platser
5

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber extern hjälp i den här rekryteringen eller vad gäller annonsering.

Upplysningar lämnas av

Katerina Mesi
Bemanning och rekryteringspartner
0503-352 32

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-05-31 Till ansökan