Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Semestervikarier till funktionsstöd och vård och omsorg

Är du vår nästa omsorgsstjärna?
Vi rekryterar sommarvikarier till vård och omsorg samt Funktionsstöd.

Här får du möjlighet att göra skillnad i människors vardag oavsett arbetsplats. Du får en introduktion, välkomnas in i en arbetsgrupp och får de kunskaper du behöver för att utföra de arbetsuppgifter som finns på arbetsplatsen.

I din ansökan gör du ett val av vilket eller vilka huvudområden du är intresserad av att arbeta med. Du kan läsa mer om enheterna på Hjo kommuns hemsida.

Vård och omsorg:
Särskilt boende- SÄBO
Hemvård

Funktionsstöd:
Vi har flera områden inom funktionsstöd är du intresserad av specifikt område får du gärna uppge det i din ansökan:
• Personlig assistans
• Gruppbostad
• Korttidsverksamhet för barn och unga
• Dagverksamhet
• Boendestöd
• Stödboende

Vi söker personal för hela sommaren. Under veckorna 28,29,30 är det extra viktigt för vår ordinarie personal att vara ledig, då önskar vi att våra vikarier är tillgängliga för arbete. Har du möjlighet får du gärna arbeta per timme inför ditt sommarvikariat.

Arbetsuppgifter

Vård och omsorg
Arbetet kan utföras både i medborgarens hem, på ett särskilt boende eller dagverksamhet. Här varierar arbetet beroende på arbetsplats men i grunden får du vara med om både svåra saker och fina stunder. Om sjukdom och om glädje. Vi är med och handlar, städar, tvättar, diskar, planerar, lagar mat, stöttar, sköter hygien, aktiverar, engagerar och vårdar. Här har du möjlighet att lägga grunden för en erfarenhet som är värdefull oavsett vilken karriärväg du väljer i framtiden nämligen det goda mötet med människan och att arbeta tillsammans med medborgare, kollegor och arbetsgivare. Här blir du bäst på jobbet genom att visa medmänsklighet.

Funktionsstöd
Arbete inom funktionsstöd innebär att arbeta med personer som har en funktionsnedsättning och behöver stöd i vardagen, antingen i det egna hemmet (personlig assistans, boendestöd), dagligverksamhet eller på gruppbostad.

Du gör skillnad i den enskildes vardag genom att erbjuda service, stöd, vård och omsorg med god kvalitet och gott bemötande. Stödet som erbjuds är personligt utformat utifrån individen och arbetsplatsens behov. I arbetet ingår också insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysio- och arbetsterapeut. Vi arbetar med genomförandeplaner och rådande LSS lagstiftning. Målet att ge brukarna möjlighet att leva ett så självständigt och värdefullt liv som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är 18 år vid anställningens början.
• Är medveten om att en del av arbetet handlar om att ge personnära vård. Du förväntas bemöta individen framför dig med värdighet och respekt vid toalettbesök, dusch och övriga hygienbestyr.
• Du vill jobba med människor.
• Du är initiativtagande och självgående som person.

Enhetsspecifika kvalifikationer:

Äldreomsorgen(SÄBO) och Hemvård:
• Vi söker först och främst dig som är under omvårdnadsutbildning eller slutfört och är utbildad undersköterska. Du som har annan bakgrund är också välkommen med din ansökan.

Funktionsstöd
• För att arbeta med funktionsstöd är det meriterande med utbildning inom barn och fritid, vård och omsorgsprogrammet eller likvärdigt.

Övrigt:
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
• Om du önskar arbeta inom hemvård är det krav på Körkort.
• Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas vid arbete med barn och unga under 18 år.

Vi ser fram emot din ansökan. Du ansöker via ett enkelt formulär och behöver inte förbereda CV eller personligt brev.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tillträdesdatum
2024-06-01
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2024-05-13
Referensnr
A1179607
Antal platser
30

Övrigt

Urval och anställning sker löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Upplysningar lämnas av

Katerina Mesi
Bemanning och rekryteringspartner
0503-352 32

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-05-13 Till ansökan