Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Vikarierande grundlärare till fritidshem

Nu söker vi dig som vill vara med och forma framtiden våra barn och ungdomar. Som pedagog eller annan personal i våra skolor är du en viktig del i att skapa en inspirerande och kunskapsfrämjande vardag för både elever och kollegor. Vill du bli en del av vår gemenskap? Välkommen med din ansökan!

Guldkroksskolan F-6 är en centralt belägen skola med tillhörande fritidshem och anpassad grundskola och på skolområdet ligger även högstadiet. Guldkroksskolan har två parallella klasser och ungefär 300 elever. På skolan arbetar vi i fyra arbetslag och de är; F-3, 46, Fritids och Anpassad grundskola. Det är fyra fritidsavdelningar med lite drygt 160 inskrivna barn. Skolan leds av rektor och biträdande rektor i nära samarbete med arbetslagsledarna.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som grundlärare fritidshem tätt tillsammans med kollegorna i arbetslaget för fritids och du förväntas bidra med din kunskap och erfarenhet in i arbetslaget. Vi söker dig som verkligen vill jobba med oss på Guldkroksskolan fritids, så förutom den formella kompetensen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet för uppdraget. Du kommer i din anställning att ansvara för mellanstadiets bildundervisning som bedrivs.

Vi arbetar med RastA, vilket är ett lokalt projekt runt rastakritivteter där elever är med för att skapa mer meningsfulla raster för sina klasskamrater och vi har en helt nyrenoverad skolgård som blev klar i slutet av höstterminen 22. På Guldkroksskolan finns två förstelärare från mellanstadiet och fritids som driver vårt skolutvecklingsarbete på skolan och inom den kommungemensamma förstelärargruppen mot målen inom barn och utbildning. Vi har ett trygghetsteam som verkar främst i det förebyggande och främjande området och det har varit ett framgångsrikt koncept, där de gör insatser i klasser med olika värdegrundsarbeten och teman.

"Vi på fritids arbetar för att alla elever ska få en meningsfull fritidsvistelse. Vår nya skolgård som stod på plats hösten 2022 erbjuder massvis av aktiviteter som vi försöker utnyttja till fullo. I vårt arbete är även värdegrundsfrågor såsom nolltolerans mot dåligt språkbruk och kränkande handlingar väldigt viktigt."// Cecilia (Förstelärare på fritids Guldkroksskolan F-6)

Intervjuer och tillsättning kan ske under ansökningsperioden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare till fritidshem med behörighet att undervisa i bild.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-08-12
Tidsbegränsad till
2025-04-01
Ansök senast
2024-04-07
Referensnr
A1285419
Antal platser
1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Upplysningar lämnas av

Lina Eriksson
Rektor
0765113772

Jonas Bergström
Biträdande rektor
0503-350 00

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-04-07 Till ansökan