SeniHjorkatalogen

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Ett äldre par promenerar med stavar i Hjo hamn.

I SeniHjorkatalogen hittar du massor av aktiviteter för dig som är senior men även andra vuxna kan ha glädje av dem. Aktiviteterna är uppdelade i olika områden för att du enkelt ska hitta något som passar dig.

Hjo kommun har tillsammans med andra aktörer i samhället tagit fram en katalog som ska inspirera till mer aktivitet bland våra äldre medborgare.

Hjo kommun har i samverkan med civilsamhälle och kyrkor i Hjo tagit fram en aktivitetskatalog riktad till seniorer. Dock är inte alla aktiviteter enbart för seniorer utan även andra vuxna kan ha behållning av den. Huvudsyftet är att göra det lätt att hitta en aktivitet som passar dig och kan bidra till social samvaro, rörelse eller varför inte ny kunskap? 

Katalogen innehåller knappt 100 aktiviteter från drygt 40 aktörer runtom i Hjo, detta uppdelat på olika teman såsom djur och natur, handarbete, rörelse och kultur. 

Katalogen är kostnadsfri att hämta ut och finns bland annat på Kulturkvarteret, Rödingen, Stadshuset, Närhälsan och andra aktörer runtom i Hjo såsom kyrkor, pensionärsföreningar och studieförbund.