Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Vi har just nu problem med kopplingen mellan hjo.se och sidan där annonserna finns. Därför syns inte hela annonstexten på vissa av annonserna i listan. Klicka på "Till ansökan", logga in och välj "Jobbeskrivning" för att se hela texten.

Undersköterska korttidsavdelning Piren

Vi söker undersköterska till korttidsavdelning Piren som hör till äldreboendet Sjöryd.

Här arbetar vi för att vården och omsorgen är mänsklig, nära och trygg med fokus på dem vi är till för. Vi arbetar i centralt belägna lokaler. Den anrika stadsparken och miljöer kring Vätterns strand gör Hjo kommun till en trivsam plats året runt. En kort promenad från boendet Piren når du övriga enheter. Här får du en arbetsplats med närhet till det mesta vår vackra trästad har att erbjuda. Du har möjlighet att ta del av organiserade friskvårdsaktiviteter, tillgång till friskvårdsbidrag. Du kan teckna rabatterat avtal med lokala gym och leasa cykel via vår businessbike lösning. Vi avsätter 6% av din lön till tjänstepension.

Det här är en tjänst där du kan göra verklig skillnad som kollega, medborgare och vårdgivare. Var med och skapa framtiden tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar salutogent med det friska i fokus för att tillgodose den enskildes behov av omvårdnad och service enligt Socialtjänstlagen med en aktiverande / rehabiliterande förhållningssätt. Vi utför insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysio- och arbetsterapeut. Vi arbetar i team och har ett tätt samarbete med sjuksköterska, rehabpersonal samt kommunens biståndshandläggare.

En god omvårdnad och omsorg innefattar varierande uppgifter. Allt från hjälp med personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag.
Korttidsavdelning Piren består av 10 platser. Hos oss får du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört omvårdnadsutbildning och ansökt om skyddad yrkestitel hos Socialstyrelsen. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på korttidsavdelning är meriterande.

Vi tror att du passar hos oss om du:
• tycker att det är viktigt med ett gott bemötande gentemot den enskilde, men också i samarbete med kollegor och övriga yrkesgrupper du samverkar med
• är ansvarstagande, lugn och lösningsfokuserad och kan hantera den snabba variation ett arbete på korttidsavdelning innebär.
• är mån av kvalitet och tycker det är roligt att arbeta serviceinriktat
• vill trivas på ditt arbete och sprida den känslan till dem vi är till för
• har ett genuint intresse för människor och vill ha meningsfullt arbete
• är flexibel, kan anpassa dig utefter vad situationen kräver


I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då datorn / mobiltelefonen används som ett arbetsredskap är det viktigt att du känner dig bekväm med dessa verktyg.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-09-01
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast
2024-07-14
Referensnr
C200811
Antal platser
1

Övrigt

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Upplysningar lämnas av

Lina Johansson
Enhetschef
0503-35291

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefontid 8-12 mån,ons,tor
010-4428519

Ansök senast: 2024-07-14 Till ansökan