Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Undersköterska natt Sigghusberg

Är du vår nästa omsorgsstjärna?

Vi söker dig som vill skapa en värdefull vardag för våra äldre med kognitiv svikt nattetid på Sigghusberg.

Hos oss är ingen dag den andra lik. Du kan se oss som detektiver i jakt på att hitta lösningar och skapa förståelse i hur vi ska bemöta och vårda våra boende. De är ju allt som ofta din goda väns mormor, farfar eller svunna kärlek som ska få ett värdigt liv även på äldre dagar.

Sigghusbergs boende är omgiven av fin natur. Byggnaden är ljus och luftigt med trevliga sällskapsytor. Vi har tillgång till rullstolsanpassat promenadstråk, eldrivna parcyklar, VR-glasögon samt vår Tovertafel som ett hjälpmedel för en aktiverande vardag. Här är det lätt att trivas som boende och medarbetare. På Sigghusberg möter du personal som kämpar för att gemensamt bygga en trivsam kultur. Här finner du årets arbetsplats - Regnbågen och ett nytt chefsteam.

I den här rollen erbjuds du en arbetsplats med närhet till det mesta vår vackra trästad har att erbjuda. Du får möjlighet till friskvård genom friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. Du kan ta del av arrangerade friskvårdsaktiviteter, rabatterat gymkort på lokala gym eller leasing av cykel via vår businessbike lösning. Vi erbjuder ett aktivt lönearbete och 6% av din årslön avsatt till tjänstepension.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta utifrån ett teambaserat arbetssätt och vill ge våra boende en känsla av sammanhang. Vi arbetar med ett rehabiliterande och aktiverande förhållningssätt med individens behov i centrum.
Genom att arbeta personcentrerat tillgodoser vi den enskildes behov av omsorg och service enligt Socialtjänstlagen samt insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.
En god omvårdnad innefattar varierande uppgifter, allt från hjälp med personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag.

Hos oss får du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar arbetstiderna är förlagda till nattarbete.

Kvalifikationer

Du behöver ha utbildning från omvårdnadsprogrammet, undersköterska eller likvärdigt. Stor vikt läggs vid erfarenhet från geriatriskt omvårdnadsarbete samt personlig lämplighet.

För att lyckas och trivas hos oss ser vi att följande personliga egenskaper passar in på dig:
• Du är en positiv, självgående kollega som tar ansvar för ditt arbete och dina uppgifter. Du driver ditt arbete framåt.
• Du tar ansvar för den gemensamma arbetsmiljön genom att bidra till ett gott samarbete med andra människor.
• Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en empatisk förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Ett gott bemötande är helt enkelt självklart för dig.
• Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att se lösningar och möjligheter i olika situationer.
• Arbetet inom äldreomsorgen innefattar många möten och att skapa relationer samt att dokumentera. Det innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket.
• Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.
• Du har ett genuint intresse för människor och vill ha ett meningsfullt arbete

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-04-30
Tillträde
Eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan rekryteringen är avslutad.
Ansök senast
2024-04-14
Referensnr
A1285411
Antal platser
1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber hjälp med rekrytering och annonsering.

Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Upplysningar lämnas av

Gunilla Lundmark
Enhetschef Sigghusberg
0503-35269

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-04-14 Till ansökan