Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Slöjdlärare 50 %

Våra barn är vår framtid och tillsammans skapar vi framtidens Hjo genom att skapa de bästa förutsättningarna för deras skolgång. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker en slöjdlärare till åk F-6.

Vi arbetar i centralt belägna lokaler i vår vackra trästadsmiljö. Den anrika stadsparken och miljöer kring Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Här får du möjlighet till en varierande arbetsplats där du förväntas undervisa på flera av våra F-6 skolor i kommunen. Som slöjdlärare i Hjo kommun förväntas du delta och bidra till utvecklingen av slöjdämnet både i skolans arbetslag och i det arbetslag som du tillsammans med övriga slöjdlärare i kommunen ingår i.

Som anställd i Hjo kommun erbjuds du organiserade friskvårdsaktiviteter, möjlighet till rabatterat gymkort på lokala gym samt ett val mellan friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Du har 6% av din lön avsatt till tjänstepension.

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling.

Arbetsuppgifter

Undervisning i slöjd trä och metall åk 36. Tjänsten innebär undervisning på flera av våra F-6 skolor i kommunen.

Kvalifikationer

Legitimerad slöjdlärare med behörighet att undervisa i trä och metallslöjd. Förutom den formella kompetensen kommer stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Varaktighet
6 månader eller längre
Tillträdesdatum
2024-08-13
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.
Tidsbegränsad till
2025-06-01
Beskrivning av tidsbegränsning
Visstidsanställning under läsåret 24/25
Ansök senast
2024-04-30
Referensnr
A1287440
Antal platser
1

Övrigt

Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan ansökningstiden gått ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Upplysningar lämnas av

Lina Eriksson
Rektor Guldkroksskolan F-6
0503-351 72

Karin Blomster
Rektor
0503-35314

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-04-30 Till ansökan