Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Vi har just nu problem med kopplingen mellan hjo.se och sidan där annonserna finns. Därför syns inte hela annonstexten på vissa av annonserna i listan. Klicka på "Till ansökan", logga in och välj "Jobbeskrivning" för att se hela texten.

Ekonom

Kommunen har drygt 9 300 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige.

Hjo växer och utvecklas tillsammans med vår omvärld. Genom goda möten samverkar vi och hittar vägar mot en hållbar framtid. Vi bevarar och värnar vår unika stadsmiljö, landsbygd och Vättern. Vi som bor, lever och verkar i Hjo möter framtiden med mod inför förändring och nya lösningar.

Som anställd i Hjo kommun vill vi att du ska ha ett hållbart arbetsliv. Här har du chansen att ta del av friskvård i natursköna omgivningar, rabatterade gymkort, friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i kommunens ekonomienhet som består av sju medarbetare och där vi jobbar tätt tillsammans som ett team. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att utgöras av att;

• Verka som ekonom inom verksamhetsområdet Socialtjänst. Detta innebär ett tätt samarbete med verksamhetschefer och enhetschefer inom respektive område, att upprätta detaljbudgetar, genomföra periodvisa resultatuppföljningar och analyser samt att vara bollplank i övrigt till medarbetare inom dessa verksamhetsområden

• Då vi är en liten enhet utan knivskarpa avgränsningar av arbetsuppgifter kommer du också att få medverka i arbetsuppgifter på central nivå såsom till exempel central redovisning och avstämningar samt medverka i att utveckla och effektivisera våra ekonomiprocesser i allmänhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom ekonomi och med god erfarenhet av att verka som ekonom i kommunal verksamhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från socialtjänstens verksamhetsområde samt ekonomisystemet Unit4 ERP7.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarsfull, noggrann, självständig och kvalitetsmedveten med en hög grad av servicekänsla.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-12-01
Tillträde
eller enligt överenskommelse
Ansök senast
2024-09-12
Referensnr
C206699
Antal platser
1

Övrigt

Rekryteringsprocess:
Vi tar emot ansökan via vårt rekryteringsverktyg Visma Recruit, det finns inte möjlighet att bifoga CV separat från frågeformuläret. Skulle du stöta på problem med ansökningsprocessen vänligen mejla ledigajobb@hjo.se

Urval och intervjuer kan komma ske löpande under ansökningsperioden.

Vi undanber extern hjälp med annonsering och tillsättning av den här tjänsten.

Upplysningar lämnas av

Lisbet Bärenholdt
Ekonomichef
0503-350 32

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare: Vision
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2024-09-12 Till ansökan