Startsida

Trots att vi lever i en pandemi finns det massor av mysiga och hälsofrämjande saker att göra i Hjo. Här listar vi ett axplock av utbudet. Följ oss gärna på Instagram, @kommunhjo, för fler tips på hur du kan hälsa 2021 välkommet!

Årskurs 7-9 på Guldkroksskolan fortsätter ha undervisning på distans efter jullovet. Anledningen är att Hjo kommun tillvaratar möjligheten att bedriva undervisning på distans som gavs igår av regeringen samt smittskyddet om att minska trängsel och onödiga sociala kontakter både för elever och personal.

Hjo kommun följer händelseutvecklingen i samhället och anpassar sin verksamhet utifrån myndigheternas rekommendationer. Här hittar du länkar till säkerställd information samt mer information om kommunens arbete.

Skolan är alltid aktuell och det som händer i verksamheten är ofta föremål för diskussion. Det tycker vi är bra – som vårdnadshavare, skattebetalare eller bara allmänt intresserad vill vi att du ska veta vad som är på gång och varför vi gör det vi gör. Här kommer en kort presentation av vad som händer i Hjo kommuns skolor under januari.

Gymnasieelever som är folkbokförda i Hjo kommun kan beställa och hämta skollunch på utvalda platser i kommunen. Beställningen måste var gjord senast kl. 12.00 torsdagen veckan innan. Information om skollunch till högstadieelever hittar du i VKlass.

Nyheter

 • Kock lägger upp potatismos i serveringskärl i storkök.

  På gång inom Måltidsenheten - matnyttig information till våra gäster

  20 januari 2021 | Stöd och omsorg, Förskola och skola

  Nytt år och ny termin! I Måltidsenhetens nio kök runtom i kommunen är det 16 kockar och 9 måltidsbiträden som är taggade att servera måltider och möta matgäster i förskola, skola och äldreomsorg.

 • Digitala möten

  Är du nyfiken på uppdraget som god man/ förvaltare?

  19 januari 2021 | HUVUDWEBB

  Nu kan du anmäla dig till vår digitala introduktionskurs där vi berättar vi mer om uppdraget. Läs mer och anmäl dig på vår hemsida. Det finns flera datum och tider att välja mellan. Som god man/ förvaltare hjälper man personer som har svårt att själva ta vara på sin rättigheter eller sköta sin ekonomi.

 • Kalender

  Ingen Näringslivsgala under våren

  18 januari 2021 | Näringsliv och arbete, Corona Företag

  På grund av den pågående pandemin skjuts vårens näringslivsgala på framtiden.

 • Närbild på skridskor

  Spolade isbanor

  15 januari 2021 | HUVUDWEBB, Förskola och skola, Kultur och fritid

  Ett bidrag till att öka utbudet på uteaktiviteter.

 • Klammern, daglig verksamhet samt Socialpsykiatrin, dagverksamhet håller stängt

  12 januari 2021 | Stöd och omsorg, Corona, Corona Vård och omsorg

  Klammern, daglig verksamhet samt Socialpsykiatrin, dagverksamhet kommer att hålla stängt till 210131 med anledning av rådande omständigheter kring covid-19. Det finns risk att stängningen kommer att förlängas. Vi återkommer med information längre fram.

Fler nyheter

Evenemang

Visa fler evenemang

Hjo kommun växer och utvecklas. Här kan du läsa om en del av de byggnationer som kommunen ansvarar för.

Nu inleder vi arbetet med att, tillsammans med Hjoborna, se över Hjo kommuns vision och mål. När vi är klara ska våra mål ha en tydligare koppling till de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030. Vi kallar arbetet för "Hjo 2030".

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies