FRIS - Familjens Röst I Skolan

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Familj som promenerar i en skog

FRIS, Familjens Röst I Skolan, är en föräldraförening som vill stärka kontakten mellan föräldrar och förskola/skola. Alla som har barn på Korsberga skola och förskolan Björkdungen kan vara medlemmar.

Vi hoppas att Ni också vill vara med för att få insyn och kunna påverka för våra barn. Medlem blir man genom att betala medlemsavgiften som är 100:- per familj och läsår och den betalas in på bankgiro nr: 5480-1584  (märk inbetalningen med det äldsta barnets namn).

Styrelsen träffas ca en gång i månaden och varannan gång är även rektor och pedagoger delaktiga. Vi diskuterar då viktiga frågor och får information av rektor/pedagoger. Vi ifrågasätter och har chans att påverka. Föreningen anordnar fixar-kvällar, föreläsningar och trivselaktiviteter. Pengar som vi får in på korv- och fika försäljning går, liksom medlemsavgiften, tillbaka till barnen i förskolan/skolan på olika sätt. Vi stöttar verksamheterna med inköp och bidrag till aktiviteter. FRIS ser även till att de som arbetar kring våra barn känner vår uppskattning, genom en gåva vid jul- och sommarlov.

Förslag, tankar och idéer om föreningens verksamhet är välkomna, ta gärna kontakt med någon i styrelsen!

Varmt välkommen som medlem önskar FRIS styrelse