Spela tennis

I Hjo kan du spela tennis både utomhus och inomhus. Utomhus spelar du på grusbanorna i Stadsparken och inomhus i Guldkrokshallen.

Inomhusspel i Tennishallen

I anslutning till Guldkrokshallen ligger Tennishallen som erbjuder spel på två inomhusbanor. Underlaget är hardcourt. Du kommer in i tennishallen med hjälp av din mobil, antingen via hemsidan bokatennis eller via appen Boka Tennis & Boka Padel. 

All information samt bokning finns här. 

Parkbanorna i Stadsparken för utomhusspel

Tennisbanorna i Stadsparken bokas via e-serve. Som privatperson bokar du och betalar direkt med kort. Endast kortbetalning för privatpersoner. Det första du ska göra är att skapa ett nytt användarkonto, vilket du gör genom att klicka här. Om du redan har ett användarkonto i e-serve ska du använda det kontot.

Instruktioner för hur du skapar användarkonto och bokar tider finns i manualen Så bokar du som privatperson

Priser 2021

  • Medlem senior 75 kr/tim
  • Medlem junior 50 kr/tim
  • Icke medlem 150 kr/tim

Det är Hjo Tennisklubb som ansvarar för grusbanorna, för frågor om banorna, priser eller tennis i övrigt kontakta föreningen. För frågor om hur du bokar och skapar användarkonto kan du antingen kontakta tennisklubben fritidsansvarig Mattias Persson, Kultur, turism och fritid via e-post: mattias.persson@hjo.se tel:0503–35254 eller fritidssamordnare Hanna Nordlöf, via e-post: hanna.nordlof@hjo.se, tel: 0503-35457