Promise Hjo

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Kontakter

Logotyp för Promise Hjo

Promise Hjo är en verksamhet i Hjo kommun som riktar sig mot dig som har varit ifrån arbetsmarknaden under en lång tid. Hos oss har du möjlighet att få en meningsfull vardag med stöd och motivation att stärka din självkänsla, uppnå en bättre hälsa och få ökad livskvalité.

Vi kommer att jobba med det som är läkande för kroppen, både fysisk och psykisk hälsa. Dagen börjar med gemensam frukost och fortsätter med olika aktiviteter, både i grupp och individuellt.

Vi erbjuder aktiviteter så som odling, promenader, utegym, ChiBall, yoga och mindfulness.
Vi erbjuder även individuella samtal baserade på MI.

Rörelserna i ChiBall är hämtade från Tai chi - Qi Gong, dans yoga, pilates, Feldenkrais och meditation. Färgen och dofterna från bollarna hjälper till att aktivera fler sinnen och därmed förhöja upplevelsen. Dessa anpassade övningar, för både sittande och stående, kan bidra till att minska smärta och spänningar i både rygg och skuldra. Öka vitaliteten och entusiasmen för livet. De är utformade för att vara på en enkel nivå.

Vi vill erbjuda dig motiverande och inspirerande aktiviteter i en kreativ inomhus- och utomhusmiljö och möjlighet att träffa andra människor i en liknande situation. Du får vara en del i ett sammanhang, stärka din självkänsla och uppnå en bättre hälsa.

Målsättningen är:

  • Att du ska förbättra din fysiska och psykiska hälsa som ska leda till stärkt självbild, självförtroende och självtillit
  • Att du ska motiveras/aktiveras att ta eget initiativ till att förändra din livssituation

Vill du delta eller få mer information så kontakta oss!

Vi finns på Skövdevägen 19.

Vi har öppet alla vardagar i veckan.