Nu finns JuniHjorkatalogen!

18 januari 2022

Kultur och fritid

För att barn, ungdomar och familjer lättare ska kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden finns nu JuniHjorkatalogen - en digital katalog där vi samlat information om alla fritidsaktiviteter i Hjo.

Här kan du läsa JuniHjorkatalogen!

JuniHjorkatalogen är till för att familjer, barn och ungdomar som bor i Hjo lättare ska kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden. Det är många aktörer som tillsammans erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Föreningar, kyrkorna, Kulturskolan och alla andra organisationer som arrangerar aktiviteter för barn och ungdomar har lämnat information som Hjo kommun har sammanställt. Katalogen finns endast digitalt och kommer att uppdateras inför varje vår- och hösttermin.

Läs mer om JuniHjorkatalogen här och hitta även till SeniHjorkatalogen som har samlat alla aktiviteter som riktar sig till dig som är 65 år eller äldre.

I JuniHjorkatalogen finns en del aktiviteter angivna med dagar och klockslag. Dessa kan ändras av olika anledningar, inte minst på grund av pandemin. Ta därför helst kontakt med aktören innan deltagande, för att säkerställa att aktiviteten genomförs som planerat.

Två barn cyklar mountainbike i Högaliden.

För att lättare kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden finns Aktivitetskatalogen - en digital katalog där information om så gott som alla fritidsaktiviteter i Hjo har samlats.