Fritidsgården öppnar – förboka ditt besök

Grupp av ungdomar/vuxna

26 januari 2021

Corona Kultur, turism och fritid

Nu är fritidsgården Stationen öppen igen. För att vi ska kunna följa rekommendationerna kommer du att behöva förboka ditt besök.

— Vi kommer ha en gräns på max åtta besökare åt gången. Därför är det viktigt att vi alla hjälps åt att följa detta och bara komma till oss om du har bokat ditt besök i förväg, säger fritidsutvecklare Mattias Persson.

Bokning sker genom att ringa fritidsgården på 0503-351 92. Hit kan man även höra av sig om man har frågor.

Aktiviteter utomhus

Så länge vädret tillåter kommer vi även försöka stimulera till uteaktiviteter. I de fall man har aktiviteter inomhus i exempelvis idrottshallar är det obligatorisk handtvätt vid ankomst som gäller och begränsat antal deltagare.

— Vi kommer också fortsätta hålla bra koll på olika riskmoment i verksamheten. All utrustning kommer spritas mellan varje användare och vi minskar på utbudet i kiosken så att vi bara säljer förpackade varor, säger Mattias Persson.

Viktig verksamhet

— Vi hoppas att vi ska kunna hålla en bra nivå på verksamheten även om det blir under lite annorlunda former. Men vi har fått många frågor om när vi öppnar och därför är det skönt att vi kan ta det här steget, avslutar Mattias Persson.