Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

 

Mobil turistvärd - timanställning juli och augusti

I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 200 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Arbetsuppgifter

Under sommarmånaderna växer Hjo och vi blir betydligt fler människor som vill uppleva och ta del av vår lilla trästad vid Vätterns strand. Det är där du kommer in i bilden!

Du blir den mobila turistvärden som tipsar våra svenska och utländska besökare på plats ute i staden om vad som finns att se, uppleva och göra, var man kan äta och övernatta. Du kommer att befinna dig mitt i smeten, på olika välbesökta platser, dit du cyklar med vår mobila lådcykel (eldriven). Med dig i bagaget har du broschyrmaterial och andra digitala verktyg som du behöver för att på bästa sätt hjälpa alla att ta del av platsens utbud. Du kommer också att hjälpa följare i våra sociala kanaler med tips på olika aktiviteter.

Utgångspunkten för dina cykelturer är Hjo Turistinformation inne på Kulturkvarteret. Här fyller du på lådcykeln med material och återkopplar dagens händelser till dina kollegor inne i receptionen.

Arbete förekommer veckodagar och helger under juli och augusti.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av värdskap och service, är van att använda digitala och sociala medier, är ansvarstagande och stresstålig och framför allt att du tycker om att möta människor. Vi söker dig som har bra lokalkännedom om Hjo med omnejd och behärskar svenska och engelska. Meriterande om du även har ytterligare språk såsom tyska eller holländska.


Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträdesdatum
2023-06-27
Tillträde
Tjänsten startar med introdagar.
Tidsbegränsad till
2023-08-12
Ansök senast
2023-03-31
Referensnr
A1190633
Antal platser
1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Upplysningar lämnas av

Ann-Charlotte Persson
Besöksnäringsutvecklare
0503-350 09

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2023-03-31 Till ansökan