Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu.  Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.  

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Bleckblåslärare 70-75 %

Hjo, en stad med vackert läge vid Vätterns strand och en härlig småstadscharm. Den unika Trästaden med anor från medeltiden är med sina varsamt bevarade byggnader och sin vackra hamn ett välbesökt turistmål. Hjo som har ca 9000 invånare har en bra kommunal service och ett aktivt näringsliv med hög syssel-sättningsgrad.

Kulturskolan i Hjo undervisar för närvarande ca 270 elever inom områdena mu-sik, bild o form, teater och dans. Kulturskolans lärare samarbetar i olika projekt.
Kulturskolan är ett viktigt nav i Hjo kommuns musik- och kulturliv.


Arbetsuppgifter

Bleckblåslärare till Hjo Kulturskola & Tibro Musikskola

Undervisning i trumpet, trombon, valthorn & tuba. Undervisningen sker både i grupp och enskilt, för yngre och äldre elever. I arbetsuppgifterna ingår även att leda orkester och ensemblespel. Delta i och driva egna konserter och ämnesöverskridande projekt


Kvalifikationer

Pedagogisk högskoleutbildning eller för tjänsten jämförbar utbildning i bleckblåsinstrumenten. För tjänsten krävs en väl utvecklad samarbetsförmåga samt att vara ansvarsfull, strukturerad, flexibel och kreativ. Att ha förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

50 % avser anställning i Hjo kommun
20 % avser anställning i Tibro kommun eventuellt finns möjlighet till 25 % i Tibro

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2019-08-04
Referensnr
A873114
Antal platser
1

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.


Upplysningar lämnas av

Michael Bäck
Kulturskolechef
michael.back@hjo.se
0503-35201

Kati Mäki Lundqvist
Musikskolechef Tibro kommun
kati.makilundqvist@tibro.se
0504-18186

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2019-08-04 Till ansökan