Move Hjo! - Gratis utomhusträningspass

Deltagare på Move Hjo! dansar zumba

Hjo kommun erbjuder tillsammans med lokala föreningar, träningsaktörer och privatpersoner öppna och gratis träningspass för allmänheten under augusti och september. Ingen föranmälan krävs, bara att dyka upp och delta! Konceptet heter Move Hjo!

Move Hjo!

Syftet är att uppmuntra till rörelseglädje, skapa gemenskap och bidra till bättre hälsa hos Hjoborna. Därför vill vi erbjuda träningspass som är öppna för alla, gratis och inte kräver förkunskaper eller medlemskap. Ursprungsidén kommer från ett medborgarförslag, vilket vi tagit till oss och utvecklat.

Move Hjo! genomfördes under augusti och september 2023. Information om nästa omgång av Move Hjo! kommer under våren 2024.

Dag: Tisdagar

Tid: Kl. 18.00-19.00

Plats: Stadsparken, vid utomhusscenen

Anmälan: Krävs ej – bara att dyka upp!

Varje pass har olika teman och programmet presenteras på evenemangskalendern på Visit Hjo och på Hjo kommuns instagramkonto @kommunhjo.

Vill du leda ett pass?

Vill du eller din förening/organisation/företag hålla i ett pass? Move Hjo! är öppet för alla som vill leda! Högtalare och mikrofon finns på plats om man behöver. Kontakta fritidssamordnare Hanna Nordlöf: hanna.nordlof@hjo.se