JuniHjorkatalogen

Segelbåt som en solig dag seglar ut från Hjo hamn förbi fyren på vågbrytaren

För att barn, ungdomar och familjer lättare ska kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden finns JuniHjorkatalogen - en digital katalog där information om alla fritidsaktiviteter i Hjo har samlats.

JuniHjorkatalogen är till för att familjer, barn och ungdomar som bor i Hjo lättare ska kunna hitta aktiviteter att göra på fritiden. Det är många aktörer som tillsammans erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Hjo kommun har samlat in och sammanställt informationen. Katalogen finns endast digitalt och kommer att uppdateras inför varje vår- och hösttermin.

Läs JuniHjorkatalogen här

Aktiviteterna i katalogen är indelade i kategorierna Film och teater, Hembygd, Hjälpa till, Hos kyrkorna, I naturen, Lära och läsa, Musik, Rörelse, Skapa och Träffas. För varje aktivitet finns kontaktuppgifter för den som vill vill veta mer och ibland hänvisas till en hemsida för mer information. Förhoppningen är att fler barn och ungdomar ska upptäcka aktiviteter de tycker om, kanske något de vill göra mer av eller varför inte prova något helt nytt!

Vi hoppas även att JuniHjorkatalogen kan bidra till att de ideella föreningarna och organisationerna växer med både deltagare, funktionärer, ledare, tränare och andra som kan hjälpa till med verksamheten. Alla behöver alltid fler som kan hjälpa till!