Villatomter

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Händer som håller ett hus

Här kan du läsa mer om de villatomter som finns tillgängliga för försäljning.

Just nu har Hjo kommun sju lediga tomter i Hjo tätort. Dessa finns på Sigghusberg, Andersfors och på Knäpplanområdet. Om du vill veta var i Hjo dessa områden finns kan du titta på denna karta.

Sigghusberg Norra

Det finns det tre lediga tomter utmed Lorentz Bergmans gata på  Norra Sigghusbergsområdet varav en är preliminär bokad, se skiss för placering. Dessa tomter kostar 190 000 kronor och då ingår tomt, va- och elanslutning, bygglov, nybyggnadskarta och utsättning.

Andersfors

På Andersforsområdet utmed Strömsdalsvägen finns det en ledig tomt och en som är reserverad, se skiss för placering. Dessa tomter kostar cirka 215 000 kronor och då ingår tomt, va- och elanslutning, bygglov, nybyggnadskarta och utsättning.

Knäpplan Norra

På norra Knäpplanområdet finns det två lediga tomter för närvarande, se skiss . Dessa tomter kostar cirka 340 000 kronor och då ingår tomt, va- och elanslutning, bygglov, nybyggnadskarta och utsättning.

Borrbäck

På Borrbäcksområdet finns det 3 lediga tomter förnärvarande, se skiss. Två ligger på Banjovägen och en på Pianovägen. Dessa tomter kostar cirka 180 000 kronor och då ingår tomt, va- och elanslutning, bygglov, nybyggnadskarta och utsättning.

 

Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om tillgängliga tomter i Hjo kommun.