Cykelvänlig arbetsplats

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Utmärkelsen Cykelvänlig arbetsplats är öppen för alla arbetsplatser inom Hjo kommuns gränser. Att bli en Cykelvänlig arbetsplats kostar inget och det finns chans att vinna fina priser vid årets slut!

Det finns många anledningar till varför det är bra att cykla till jobbet istället för att ta bilen. Det är bra för både hälsan, miljön och plånboken. En arbetsplats som uppmuntrar sina medarbetare att cykla till jobbet visar att man bryr sig om sina anställda. För att fler ska göra det har Västtrafik startat "Cykelvänlig arbetsplats"

Vad är cykelvänlig arbetsplats?

Den som vill anmäla sig registrerar sin arbetsplats på cykelvanligarbetsplats.se och fyller i vilka kriterier som arbetsplatsen uppfyller redan idag. Finns det en cykelparkering för de anställda eller en lånecykel för tjänsteärenden under arbetstid? Ju cykelvänligare arbetsplats desto fler stjärnor får man, men varje arbetsplats väljer själv sin ambitionsnivå. Över tid kan fler kriterier uppfyllas och arbetsplatsen kanske till och med blir årets raket så småningom?

Vid årets slut blir det tävling mellan alla arbetsplatser som registrerat sig.

Att göra arbetsplatsen cykelvänlig gör den även till en mer attraktiv arbetsplats med friskare medarbetare. Klicka på "Mer om Cykelvänlig arbetsplats" för att anmäla ert intresse för att bli en Cykelvänlig arbetsplats.