Matsedel

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

En tallrik med kåldolmar, potatismos, lingon och brunsås

I Centralköket på Guldkroksskolan lagas maten till Rödingen och våra äldreboenden i kommunen. Vi har en rullande matsedel på 11 veckor som är näringsberäknad. Vi ändrar den vid högtider och efter säsong. På den här sidan publicerar vi lunchmeny för två veckor i taget.

På Rödingens café serveras lunch med salladsbuffé och måltidsdryck.

Lunchmeny vecka 21

Måndag 21 maj
Annandag Pingst

 

Lunch

Persiljefylld köttfärslimpa, potatis, sås, lingon och ameriskanska grönsaker

Alt. nr. 2 Fisk under knaprig örtskorpa, potatismos och grönsaker

Björnbärskräm

Tisdag 22 maj

 

 

Lunch

Falulåda potatismos tomat

Alt. nr. 2 Makaroner, köttbullar och tomat

Konserverad aprikos

 

Onsdag 23 maj

 

Lunch

Stekt fisk, citronsås, potatis och ärtor

Alt. nr. 2 Kyckling i currysås, ris och ärtor

Äppelkräm

Torsdag 24 maj

 

Lunch

Ärtsoppa, mjuk smörgås ost

Alt. nr. 2 Revben a la Paul, barbecuesås och klyftpotatis

Pannkaka & sylt

Fredag 25 maj 

 

Lunch 

Kyckling, potatis, sås och morötter

Alt. nr. 2 Pastagratäng Elitee och morötter

Skogsbärssoppa

Lördag 26 maj

 

Middag 

Grekisk färsbiff, potatis, sås och tomatsallad med ost & rödlök

Glassbakelse

Söndag 27 maj

Mors dag

 

Middag

Kotlett i ugn, potatis och herrgårdsgrönsaker

Tårta

Lunchmeny vecka 22

 

Måndag 28 maj

 

 

 

Lunch

Köttbullar, potatis, gräddsås, lingon och sommarblandning

Alt. nr. 2 Pastagratäng med skinka, sommarblandning

Körsbärssoppa

 

Tisdag 29 maj

 

 

Lunch

Ört- och cornflakespanerad fisk med potatis, rosa sås och ärtor

Alt. nr. 2 Schnitzel, potatis, rosa sås och ärtor

Kesodessert

Onsdag 30 maj

Lunch

Grynkorv, potatismos och rivna morötter

Alt. nr. 2 Kycklingsoppa och mjuk smörgås

Blåbärssoppa

Torsdag 31 maj

 

Lunch

Kålsoppa, frikadeller och mjuk smörgås, ost

Alt. nr. 2 Cornflakespanerad fisk, kokt potatis, citron, dillmajonäs och broccoli

Mannagrynskaka, grädde & sylt

Fredag 1 juni 

 

Lunch 

Jönssons låda, sallad

Alt. nr. 2 Sill, potatis, kall sås och sallad

Hallonkräm

Lördag 2 juni

 

 

Middag

Kassler under chilitäcke, potatis och haricotsverts

Päronkaka med kardemummagrädde

Söndag 3 juni

 

 

 

Middag 

Kummel i hummer- och räksås, potatis och broccoli

Brylépudding med karamellsås

 

 

Med reservation för ändringar. Smaklig måltid!