Frivilligverksamhet och volontärarbete

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Händer som formar ett hjärta

Frivilligverksamheten inom vård och omsorg består i dagsläget av ca 85 stycken frivilligarbetare som kontinuerligt är engagerade inom olika områden i verksamheten. De frivilliga insatserna ska inte ersätta befintlig verksamhet utan ses som ett komplement.

Frivilligarbetarna bidrar med glädje och gemenskap för att sätta guldkant på tillvaron för våra äldre och funktionsnedsatta. Att bidra med frivilliginsatser ger också glädje och gemenskap för de frivilliga. Ett exempel på vad man som frivillig kan bidra med är att besöka våra äldre på särskilda boenden. Ett annat är att vara engagerad inom Ringkontakten eller hjälpa till vid trivsel- och bingokvällar. Det behövs alltid frivilliga som kan utföra enskilda hembesök.

Kvinnor och män i olika åldrar med olika yrkesbakgrund och livserfarenhet behövs i vår verksamhet, alla är varmt välkomna att höra av sig.

Känner du att du har tid över och att ovanstående låter intressant? Tveka inte att höra av dig för att få veta mer om uppdraget!

Kanske har du även en idè om ytterligare områden vi kan verka inom?

För att anmäla ditt intresse kan du kontakta Fritids- och frivilligsamordnaren. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakt.