Gratis digital föreläsning som kan rädda liv!

Medelåldersman och yngre kvinnan tittar på varandra där endast deras ansikten syns i en bild med text och pratbubblor där det står Våga Fråga, en föreläsning i hur du som medmänniska kan bidra till att rädda liv.

9 november 2021

Kommun och politik, Stöd och omsorg

En unik föreläsning för dig över 18 år om hur man som medmänniska kan bidra till att förebygga självmord och därmed rädda liv. Väj mellan fyra olika tillfällen under november och december.

Tillsammans med organisationen Suicide Zero bjuder Folkhälsa och social hållbarhet Skaraborg samt Kommunalförbundet in personal och allmänhet till en digital Våga Fråga-föreläsning. De går igenom fakta och myter om självmord, lär dig känna igen och bli uppmärksammad på varningstecken på psykisk ohälsa och ger dig tips och råd på hur du kan stötta någon i din närhet som har det svårt. Läs mer på suicidezero.se

Välj ett av tillfällena nedan och skriv in i kalendern redan idag! Tillsammans räddar vi liv.

  • 23 november kl. 10:00-11:30
  • 25 november kl. 10:00-11:30
  • 1 december kl. 18:00-19:30
  • 7 december kl. 13:00-14:30

Plats Digital föreläsning via Zoom, länk Join Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/86476952654

Ingen anmälan krävs! Logga in på länken den dag det passar dig att lyssna på föreläsningen Våga Fråga. Väntrummet kommer att öppnas en kvart innan föreläsningen. Insläpp sker några minuter innan ut-satt tid. Efter föreläsningen ges tid för reflektioner och funderingar.
Föreläsningen genomförs tillsammans med den ideella organisationen Suicide Zero.