Rolig rörelse utomhus - testa appen Runbit!

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

runbit

11 januari 2021

HUVUDWEBB, Kultur och fritid

Vill du prova en rolig och coronasäker aktivitet som lockar till rörelse? Prova Runbit helt gratis genom att scanna en QR-kod med din telefon.

Ladda ned appen Runbit på din telefon och scanna QR-koden nedan för att få tillgång till hela appen kostnadsfritt. Du kan spela mot dig själv eller tillsammans med dina kompisar. Fånga djur, bli jagad av monster eller hitta på ett eget uppdrag. Det finns inga regler och inga måsten – bara att komma igång och ha roligt!

Mer om Runbit Runbit är en hälsoapp som inspirerar användaren att gå, jogga eller springa genom att göra motionsrundan till ett spel. Genom en GPS-funktion läser appen in användarens position och placerar bland annat ut olika virtuella belöningar som man genom att passera får poäng för. Andra funktioner handlar om att ”Fly från monster” eller att ”Fånga djur”. Det går även att utmana sina vänner och jämföra poäng. 2020 vann Runbit Huaweis apptävling. Tillgången till Runbit är gratis tack vare ett samarbete mellan Hjo kommun och Västra Götalandsregionen.