Ingen Näringslivsgala under våren

Kalender

18 januari 2021

Näringsliv och arbete, Corona Företag

På grund av den pågående pandemin skjuts vårens näringslivsgala på framtiden.

Stora delar av samhället är mycket ansträngda just nu. Förhoppningsvis har läget lugnat sig till hösten. Då hoppas kommunen även att man har kunnat rekrytera en ersättare till den vakanta tjänst som ska stötta i näringslivsfrågor. Näringslivsgalan har varit ett forum för flera organisationer som har delat ut priser till företag inom sin bransch. Dessa priser kan fortfarande delas ut men kommunen kommer inte kunna erbjuda den gemensamma inramning som galan har inneburit.

— Just nu har vi inte möjlighet att genomföra Näringslivsgalan vare sig i fysisk eller digital form. Vi hoppas kunna återkomma till frågan under hösten för att se på vilket sätt vi skulle kunna uppmärksamma Näringslivet framöver. Det får bli en fråga för den person som tar över näringslivsfrågorna i kommunen, säger kommundirektör Eva Ulfenborg.

En eloge till näringslivet

— Jag vill dock ta tillfället i akt att ge en stor eloge till alla våra näringsidkare i kommunen. Ni gör ett fantastiskt jobb! Jag vet att ni jobbar hårt för att vi ska kunna känna oss trygga när vi besöker er och för att vi även efter pandemin ska ha ett fungerande näringsliv med ett brett utbud. Håll i och håll ut och ta hand om varandra, avslutar Eva Ulfenborg.