Måndagen den 6 juli öppnar Kulturkvarterets utställningar upp

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

3 juli 2020

Kultur och fritid

Kulturkvarteret öppnar upp sina utställningar för besökare igen

Måndagen den 6 juli öppnar Kulturkvarterets utställningar upp igen.

I mitten av mars stängde Kulturkvarteret och dess verksamheter ned på grund av riskerna med smittspridningen av Covid-19. 

Nu välkomnar vi återigen besökare till våra utställningar men med vissa säkerhetsåtgärder så att du ska kunna känna dig trygg när du besöker oss. Bland annat så har vi personal på plats som ser till att inte för många vistas i lokalerna samtidigt. Tillgång till handsprit, tydlig skyltning och golvmarkeringar kommer även hjälpa våra besökare att visa hänsyn gentemot varandra och att hålla avstånd. 

Öppettider

Från och med 6 juli – 31 augusti kommer utställningarna vara öppna måndag – fredag mellan 14:00 -17:00, samt mellan lördag – söndag mellan 12:00 -15:00. Ingång sker genom dörr direkt in i Samrealskolan.

Tillgängliga utställningar

Som besökare kan du besöka We have a dream, Särdeles Sundt och friskt samt Skärvor av Hjo. Utställningen om Estrid Ericson och firma Svenskt Tenn är fortsättningsvis stängd då den håller på att göras om och därmed inte är komplett. Fotoutställningen med Gemmy Woud-Binnendijk är i dagsläget inte tillgänglig men beräknas öppna inom en snar framtid.

Här kan du läsa mer om utställningarna.