Ungdomens Kräftfiske!

29 april 2019

Den 14 augusti hälsas barn och ungdomar välkomna till Ungdomens Kräftfiske i Hjoåns dalgång. Här kan du anmäla dig och läsa mer om kvällen!

Hjo kommun och Hjo Fiskevårdsområdesförening arrangerar varje år Ungdomens kräftfiske, som är en uppskattad familjeaktivitet i Hjo sedan flera år tillbaka. Kräftfisket är till för alla elever i Hjo kommuns grundskolor årskurs 1-8. Det är helt gratis att fiska och du får låna fiskeutrustning med kräftbete. 

Alla som anmäler sig får fiska, men du måste anmäla dig i förväg. Det gör du enkelt på länken här nedanför. Samma information ligger också på skolans lärplattform V-klass. Du kan anmäla dig ända fram till 1 augusti.

Vi vill att alla som ska fiska tar del av informationen nedan om hur kräftfisket går till, så att vi visar hänsyn till naturen och till varandra. 

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas enbart för att underlätta planeringen och genomförandet av Ungdomens kräftfiske, därefter tas de bort.  Här kan du läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter.