Projekt studio Ludum

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Skriver på en bärbar dator

Projekt studio Ludum vill motivera och stötta dig med ett intresse för spel och spelkultur att hitta din plats i samhället.

Grundtanken är att utgå från ditt intresse för spel och spelkultur för att se hur den kunskap och de erfarenheter du har fått från intresset kan användas utanför spelvärlden. Vi vill alltså stötta dig i att lyfta fram saker som du är bra på och hitta ett sätt för dig att nå dina mål, vare sig det är att gå färdigt skolan eller hitta ett jobb som passar dig.

Vem kan vara med?

För att vara med i projektet behöver du vara en spel- och spelkulturintresserad person mellan 15-24 år. Du varken jobbar eller studerar eller så är du i en gråzon mellan skola och jobb. Du ska tillhöra någon av följande kommuner: Götene, Hjo, Skövde och Töreboda.

Vi finns i din kommun och i en digital app.

Studio Ludum finns både i digitaloch fysisk form och du kan delta via båda plattformarna. Ute i kommunerna har vi fysiska mötesplatser, där vi sysslar med spel- och spelkulturinriktade aktiviteter.Den digitala mötesplatsen är i form av en mobil-app, som utvecklas inom projektet, där du exempelvis kan skapa en digitalkaraktär, ta del av spelinriktade aktiviteter, chatta med personal, göra uppdrag och samla poäng i spelvärlden Ludea.

Vilka är vi?

Projektet drivs från avdelningen för spelutveckling vid Högskolan i Skövde och vi som jobbar inom projektet består av tjejer och killar där flera har en bakgrund inom spelutveckling. Vi älskar att prata om spel och spelkultur i alla dess former!

Intressant?

Läs mer om studio Ludum och hur du kommer i kontakt med oss: www.his.se/studio-ludum