Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu.  Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Kommunvägledare till Hjo kommuns kontaktcenter

Kommunen har drygt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Arbetsuppgifter

Som kommunvägledare har du ett stort fokus på service och kundnöjdhet. Du blir också en del av ett härligt lag som kännetecknas av stort eget ansvar och hög servicekänsla, kombinerat med en stolt laganda.

Hjo kommuns kontaktcenter ansvarar även för Karlsborgs och Tibro kommuns inkommande samtal och har därför ett mycket nära samarbete med dem.
I arbetsuppgifterna ingår bl a växeltelefoni och besökshantering samt andra vanliga arbetsuppgifter som kan förekomma i kontaktcentret.

Kvalifikationer

Utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Kunskaper i andra språk kan vara meriterande

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast
2021-04-25
Referensnr
A1017800
Antal platser
1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Upplysningar lämnas av

Peter Jonsson
Chef för enheten för verksamhetsnära stöd
0503-352 41

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2021-04-25 Till ansökan