Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Sjuksköterska, vikariat heltid

I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som har kunskap och erfarenhet att arbeta med sjuksköterskeuppgifter för äldre personer samt personer med funktionsnedsättningar.
Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnadspersonal.
All vård präglas av ett rehabiliterande förhållningssätt.
Tjänsten är placerad i vårat resursteam.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska
Giltigt körkort B krävs

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
6 månader eller längre
Tillträdesdatum
2022-07-02
Tidsbegränsad till
2023-08-31
Beskrivning av tidsbegränsning
Ansök senast
2022-07-01
Referensnr
A1122278
Antal platser
1

Övrigt

Kallelse till intervju sker fortlöpande under ansökningstiden och rekrytering kan ske innan ansökningstiden har gått ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Upplysningar lämnas av

Tor Kempe
Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten
0503-354 19

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2022-07-01 Till ansökan