Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu.  Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Bleckblåslärare

Kommunen har drygt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Hjo Kulturskola har sin verksamhet i Hjo kommuns äldsta och vackraste skolbyggnad, renoverad för ca 10 år sedan för att passa Kulturskolans behov. Vi erbjuder undervisning i musik, drama, dans, musikproduktion samt foto/film.
Som lärare vid Kulturskolan tillhör du ett sammansvetsat och kreativt arbetslag som tillsammans jobbar för att ge barnen och ungdomarna i Hjo kommun möjlighet att få ett extra språk, ett kulturellt uttryckssätt.

Arbetsuppgifter

Bleckblåslärare till Hjo Kulturskola

Ditt uppdrag blir att undervisa i trumpet, trombon, valthorn och tuba. Undervisningen sker både i grupp och enskilt, för yngre och äldre elever. I arbetsuppgifterna ingår även att leda orkester och ensemblespel samt att delta i och driva egna konserter och ämnesöverskridande projekt. Den vi söker ska ha intresse för utveckling av orkesterverksamhet och att nå nya målgrupper.Kvalifikationer

Vi söker dig som har musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga och vi ser gärna att du kan undervisa på fler instrument eller till exempel i rytmik. Du har en god digital kompetens då digitala verktyg är något vi använder både allmänt och i undervisningen.
För tjänsten krävs en väl utvecklad samarbetsförmåga samt att vara ansvarsfull, strukturerad, flexibel och kreativ. Att ha förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2022-01-23
Referensnr
A1073903
Antal platser
1

Övrigt

Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan ansökningstiden har gått ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.


Upplysningar lämnas av

Karin Engvall
Kulturskolechef
0503-35201

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2022-01-23 Till ansökan