Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu.  Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Semestervikarier till Kortebo

Hjo kommun har cirka 9000 invånare och ligger vid Vättern. Hjo är en riktig sommarstad, med en underbar stadspark, en levande hamn och en fantastisk trästadsmiljö.

Hjo kommun som arbetsplats har en värdegrund med tydligt fokus på medborgarna. Visionen vi jobbar efter inom kommunens verksamheter är Tillsammans skapar vi framtidens Hjo. För att förverkliga visionen jobbar vi utifrån värdegrunden Det goda mötet, ett förhållningsätt som genomsyrar alla våra verksamheter. Målsättningen är dialog och delaktighet, där medarbetare och chefer tar ansvar för att skapa en verksamhet med hög kvalitet och god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med barn och ungdomar i sommar?

Kortebo ger stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt verkställer insatserna korttidstillsyn och korttidsvistelse enligt LSS.


Våra barn och ungdomar skall ges möjlighet att utvecklas mot ett så självständigt liv som möjligt där en god omsorg är utgångspunkten. I en trygg och stimulerande miljö, arbetar vi för att ge barnet/ungdomen en god omsorg, rekreation, miljöombyte och personlig utveckling.Kvalifikationer

Vi söker Dig
Som är lugn och trygg, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt vilket leder till att du skapar förtroende och ett gott samarbete. Du har ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt som sätter barnen/ungdomarna i fokus. Är du dessutom ansvarstagande och har ett respektfullt bemötande, ett stort engagemang, är flexibel samt brinner för att arbeta med människor i behov av särskilt stöd skulle du passa bra in i arbetsgruppen på Kortebo.

Erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder inom, autism eller autismliknande tillstånd är meriterande.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Ansök senast
2021-04-25
Referensnr
A1018758
Antal platser
1

Övrigt

Med hänsyn till medarbetare, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Hjo kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.Upplysningar lämnas av

Christina Strömberg
Enhetschef Funktionshinderenheten
0503-354 30

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2021-04-25 Till ansökan