Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu. Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten. Du kan ansöka om timvikariat och semestervikariat inom vård och omsorg på den här sidan.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Vi har just nu problem med kopplingen mellan hjo.se och sidan där annonserna finns. Därför syns inte hela annonstexten på vissa av annonserna i listan. Klicka på "Till ansökan", logga in och välj "Jobbeskrivning" för att se hela texten.

Musiklärare och resurslärare 70%

Våra barn är vår framtid och tillsammans skapar vi framtidens Hjo genom att skapa de bästa förutsättningarna för deras skolgång. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker en engagerad musiklärare med kompetens inom matematik och svenska för tjänstgöring på Hammarnskolan och Estrid Ericsonskolan.

Här får du en arbetsplats med närhet till det mesta vår vackra trästad har att erbjuda. Du får möjlighet at ta del av organiserade friskvårdsaktiviteter, du kan teckna rabatterat gymkort på lokala gym samt ett val mellan friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Du har 6% av din lön avsatt till tjänstepension.

Tjänsten är en ferieanställning

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling.

Arbetsuppgifter

På Estrid Ericsonskolan omfattar tjänsten undervisning i musik från åk 1 till åk 6. På Hammarnskolan fördelas tjänsten på musikundervisning för mellanstadiet och resurs i vissa klasser.

Som lärare ansvarar du för att undervisningen följer läroplanens mål. Du planerar, genomför och utvärderar elevernas undervisning. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar eleverna efter deras individuella behov. Du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Du förväntas delta i arbetslagsarbetet på båda skolorna.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad musiklärare i kombination med behörighet för undervisning i matematik och svenska. I andra hand dig med erfarenhet i att undervisa i berörda ämnen, du blir då anställd som obehörig enligt skollagen. 

Vi ser också att:

• Du har förmåga att anpassa undervisningen utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Du har engagemang, entusiasm och ett genuint intresse för skolans värld och hur den påverkas av omvärlden.
• Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• För att arbeta med barn i kommunalverksamhet ber vi dig att visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta sker i enlighet med bestämmelserna i 2 kap. 31-33 §§ i skollagen.
• För att anställas som behörig lärare behöver du lämna in lärarlegitimation samt betyg. 2kap. 13-19 §§ Lag (2011:189).

Tjänsten är tidsbegränsad och kan komma förlängas antingen helt eller delvis

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
3-6 månader
Tillträdesdatum
2024-09-30
Tidsbegränsad till
2024-12-20
Ansök senast
2024-10-06
Referensnr
C209197
Antal platser
1

Övrigt

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Upplysningar lämnas av

Susanne Appelberg
Rektor Estrid Ericsonskolan
0503-351 44

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Sveriges lärare
0503-350 00

Ansök senast: 2024-10-06 Till ansökan